Brutnar UFC -jaktchefer sin förvaltningsuppgift för att inte stödja fackföreningsinsatser?

Det finns liten tvist om att UFC -kämpar skulle njuta av fördelarna med att bilda en meningsfull fackförening eller spelarförening. Förmånerna är så tydliga att UFC: s egna advokater, i domstolsansökningar, i huvudsak hånade krigare för deras låga lön och hävdar att Paris Saint-Germain Tröja frånvarande en fackförening UFC: s programlista inte får förvänta sig en vinstdelning som liknar det som tog glädje i stora professionella sport ligor som The NFL, NBA, NHL och MLB.

Så varför har UFC -listan varit så långsam att organisera? Vissa pekar fingret mot jaktchefer, av vilka några hindrar sina kunder från att gå med i arbetsorganisationens ansträngningar.

Med tanke på Japans herrlandslag i fotboll Tröja de antagna juridiska och ekonomiska fördelarna för organisationen, varför skulle vissa chefer motsätta sig dessa ansträngningar? Det kan hända att de sätter sina egna intressen framför sina kunder. Ett kännetecken för spelarföreningar är införandet av kvalitetskontrollförfaranden på chefer och begränsningar för kompensation för chefer.

Till exempel kräver NFLPA att chefer certifieras. De måste ha en examen från ett erkänt högskola eller universitet och deras avgifter är begränsade till 3%.

MLBPA kräver att agenter endast tar ut avgifter på löner som förhandlats ututöver ligans kollektivt förhandlade minimum.

NBPA kräver att agenter är certifierade och kräver att agenter har en examen från ett erkänt universitet eller högskola. Föreningen listar också ett förbjudet beteende från agenter, varav ett brott kan orsaka strippning av certifiering.

NHLPA kräver agentcertifiering och kräver att en spelarficka åtminstone ligan minimum kollektivt förhandlade lön efter att agenten har tagit sitt nedskärning.

Om UFC: s programlista skulle organisera är det inte en sträcka att föreställa sig liknande begränsningar Stade Rennais FC Tröja för ledningslön som åläggs. Det krävs inte en djup tänkare för att se varför vissa chefer skulle motsätta sig en MMA Players Association eller Union.

Det är här saker blir juridiskt oroande. Om agenter placerar sina egna intressen över de av sina kunder bryter de i en tillsynsplikt.

En fiduciäruppgift är en högsta juridiska uppgift mellan människor. Det införs i byrånsförhållandet. Kort sagt indikerar det att agenter måste agera i sina kunders bästa intressen och inte placera sina egna ekonomiska intressen över sina kunder. Om agenter bryter mot denna förvaltningsuppgift kan de utsättas för en skadestånd för skador för att skada sina kunders intressen.

Om du är en aktiv lista UFC -fighter och din chef vill inte att du går med i fackförening/förening, fråga varför inte? Få alla fakta på bordet. Därifrån fattar ett informerat beslut om att organisering är i ditt bästa.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Leslie Smith filer orättvis arbetspraxisavgift mot UFCMAY 2, 2018
Den största kampen i UFC -historien – är inte tillgänglig på lön per Viewaugust 10, 2015 med 1 kommentar
I New Court -inlämnande gör UFC ett starkt fall för varför kämpar måste Unionizeaugust 10, 2018

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw