Stitchfix Evaluation Del 1

Hej! Exakt hur går din dag? Min går.

Jag började verkligen inte dagen med en körning, allra första jag ville prova på alla mina fantastiska nya kläder från Stitchfix och välja vad jag skulle hålla och skicka tillbaka innan min resa.
Mina senaste videor

Athleta Running Shorts Review.mp4
Inget skavning av shorts för kvinnor. Ny utvärdering av Athleta HIIT IT 9 i Inseam Shorts.

Fler videor

0 sekunder av 8 minuter, 21 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
08:21

Men det här är inte kläder, kör, ät upprepade – så låt oss börja med körningen …

Springa

10 mil för att fira denna semester!

Äta

Sedan gjorde jag de vanliga äggen/tortillakombinationen drunknade i Sriracha. Förutom nu är jag hungrig ännu en gång så jag chompar i yoghurt och frukt med nötter.

Jag kommer till Holy Bible Research Study ikväll (det är ett mirakel som jag inte har blivit sparkad från gruppen jag antar att det här är fantastiska människor). Jag tror att de håller mig i sedan jag erbjöd mig att ta med mat. Så jag piskade upp något super enkelt och läckert!

Jag hoppas att mina matlagningsfärdigheter får mig till himlen på något sätt …

Och jag måste berätta om den här nya chokladsirapen som förändrade mitt liv !!!

Jag försökte den nya nunaturals chokladsirapen som expowest såväl som typ av misslyckades med att komma ihåg om det. Affärsrepresentanten uppgav att det inte var ute i butikerna ännu. Tja, jag antar att det är ute eftersom de skickade mig så bra som det är mycket bättre än jag kom ihåg !!!

Chokladsås. Det är gjord med stevia och kärlek. tro på det.

Stitchfix Review

Okej. Nu är det dags för mig att låtsas vara bra i 22 sekunder …

Stitchfix kontaktade mig förra året om att prova sin personliga stylingtjänst – de skickar dig kläder för en $ 20 stylingavgift såväl som du väljer vad du ska hålla/skicka tillbaka efter att ha provat dem hemma. För att börja fylla i ett frågeformulär som räknar ut din modestil och preferenser.

Jag var extremt tveksam eftersom jag förstår vad som ser bra ut på min kroppstyp. Jag tänkte att de skulle skicka snygga saker som jag aldrig skulle ha på mig eftersom jag förstår exakt hur jag ska täcka eller screena min byte.

Men de räckte ut igen nyligen så bra som jag har några goda vänner som svär vid det. Dessutom hörde jag ett rykte om att de snart skulle få mer avslappnade/fitnesskläder så jag accepterade erbjudandet att ge det en virvel. Jag var helt öppen med den punktpersonen att jag var tveksam eftersom jag inte trodde på något som detta skulle fungera för mig sedan jag utvecklade (läs: det är svårt för mig att upptäcka denim som i form min röv, jag inte ‘Förvänta dig att vissa rando kommer att upptäcka dem för mig).

Egentligen bestämde jag mig för att säga “ja” efter att ha pratat med en god vän nyligen som bad mig om råd om var jag upptäcker denim och shorts. Jag är inte den mest fashionabla personen i världen, men jag förstår exakt hur jag klänning för min kroppstyp. Förutom att jag gillar att upptäcka kläder som i form mig såväl som att få mig att må bra – vem gör det inte rätt?!

Så jag hoppas att detta kommer att vara en chans att dela lite insikt med verksamheten och med kvinnor som jag som inte vill att deras rumpor hänger ur byxorna eller bara bär påsen och fortfarande vill vara söt.

I alla fall. Jag fick min allra första “fix” förra veckan såväl som just här är loot:

Kaleigh Ankel Biter Skinny Jean

Gröna jeans. När jag först såg dessa var jag som “Nope.” Men jag blev positivt överraskad över att de A.) verkligen i form såväl som B.) ser inte dåligt ut. Jag är inte säker på om jag ska behålla dem eftersom jag föredrar att bära miljövänliga på toppen. Fortfarande tbd.

Hej vän rumpa-y, exakt hur gillar du dem?

^ Förutom det är därför vi inte kan gå trevliga platser.

Filbert 3/4 ärmpopoverblus

Den här färgen fungerar inte riktigt med mitt hår/hudfärg.

Marilyn Mix randig maxi kjol

Det var lite långt att bära med lägenheter så jag föll över den överst. Det är super comfy såväl som jag redan har en topp att bära med det så att jag kan behålla den.

Harriet Chevron Print Detaljklänning

Jag föredrar mönster på toppen så jag kommer inte att behålla den här. Förutom att det behövde ett bälte eller något eftersom det bara ser bra ut om jag har händerna på mina höfter.

Ser?

Adler Bow slipsarmband

Jag gillade detta, super känsliga såväl som girly.

Go-Go Power Rangers !!!

Oh vänta. Ag bara cool, bara agera coolt …

De skickar också koncept på exakt hur man bär det avslappnade eller fancy.

Jag har verkligen inte bestämt vad jag håller säkert ännu. Toppen såväl som klänningen är ett “nej” säkert dock vad som helst är TBD. Även om jag verkligen gillar denim i bilder, vill jag inte behålla dem om jag inte riktigt kommer att bära dem. Så jag ska sova på det fram till imorgon och sedan skicka tillbaka det jag inte vill ha. Enkel peasy.

Fråga: Har du armband?

Jag gillar dem, men alltid misslyckas med att komma ihåg att sätta på dem. Konstigt nog kommer jag inte att komma ihåg att sätta på falska pärlörhängen …

Fullständig avslöjande: Stitchfix gav mig en kredithistorik för att prova sin tjänst för själva granarnaT TID GRATIS. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör tips för resor samt Summertime Beach -resor. Florida Run Blogg och

15 Snabbt mellanmålsidéer

15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Höstkörning av favoriter

Höstkörning av favoriter

Måste ha körutrustning för hösten. Tips för att köra din finaste den här säsongen för alla löpare. plus min föredragna körutrustning

Coca-Cola med kaffeöversikt

Coca-Cola med kaffeöversikt

COKE ZERO ICED COFFEE REVIEW. Coca-Cola med kaffe mörk blandning nollsocker samt vanila nollsocker som försöker för den allra första Tim

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Här är en omgång av de allra bästa svarta fredagen och Cyber ​​Monday -försäljningen för löpare. Det här är några av de allra bästa försäljningskostnaderna

21 FINEST Running Instagram -konton för att följa nu

21 FINEST Running Instagram -konton för att följa nu

Lista över de allra bästa körningskonton. 21 av de bästa löparna på Instagram att följa 2020. Mångfald och ny körning

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw