Lead1 Virtual Forums förberedelse för en potentiell framtid med college -idrottare som anställda som ställts in för 9 mars

Lead1 kommer att fortsätta att vara värd för ett antal virtuella forum för annonser, tränare, administratörer och andra intressenter för att vägleda dem hur man navigerar VfL Wolfsburg Tröja komplex och okartad nya verkligheter.

Varje Lead1-friidrottsavdelning måste vara medveten om lagstiftande, rättslig och Kashima Antlers Tröja administrativ utveckling som kan påverka statusen för student-idrottare. På grund Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja av dessa möjliga förändringar måste Lead1 friidrottsavdelningar börja förbereda sig för en potentiell framtid med högskolatrottare som definieras som anställda, vare sig det är lagstiftande, rättsliga eller administrativa medel. Lead1 inbjuder deltagare till det mest nuvarande webinar med titeln “Förbereder sig för en potentiell framtid med college -idrottare som anställda”, där expertanställningsadvokater kommer att gå igenom hur friidrottsavdelningar måste börja förbereda sig för eventuell idrottsman anställningsstatus.

Evenemanget kommer att vara hjälp från kl. till 2 p.m. Est.

Registrera dig här för att delta.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw