Hur många burkar har du?

Hallå! Hur är läget? I morse hade jag lite mutter smör innan jag började på en körning. Jag har två öppna burkar just nu – PB och solrosfrössmör. Det dåliga med att ha två är att jag alltid Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja slutar äta båda. Har någon annan detta problem?

Jag tar tag i en banan, bryter av en bit och slår lite PB på den. Sedan bryter jag av en annan bit och lägger lite solrosfrössmör på det … upprepa. Jag borde egentligen bara ha en öppen åt gången eftersom jag äter dubbelt så mycket.
Mina senaste videor

Athleta Running Shorts Review.mp4
Inget skavning av shorts för kvinnor. Ny recension av Athleta HIIT IT 9 i Inseam Shorts.

Fler videor

0 sekunder av 8 minuter, 21 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
08:21

Morgonens körning var fantastisk. Jag lyssnar på Andy Cohen Diary Book. Det gör det inte för snabb körning, men det är en så enkel lyssnande att jag bara kan gå och gå.

Mid-run Jag märkte SS Lazio Tröja detta i <3 bacon klistermärke och stannade för att ta en bild. Sedan började jag inse varje liten sak runt mig (vilket är bra att vara medveten om din omgivning!). Jag märkte att den här ödlan bara solade sig själv (jag tror att det var en pojke men jag kontrollerade inte) och han sprang inte ens som de normalt gjorde när jag gick för att ta en bild. Roligt faktum: Jag är en ödla. Tja, jag skämt att jag är en del ödla eftersom jag inte kan kontrollera min kroppstemperatur och bara vill ligga på en het sten för att värma min kropp. Jag såg också Real Sociedad Tröja en orange katt (min favorit typ) i buskarna. Jag slår vad om att han jagade. Han var inte rädd för mig, men han ville inte heller umgås.

Lyckligtvis har jag min egen orange katt att umgås med hemma.

Varje gång jag får en Stitchfix -leverans håller jag lådan så att Vegas kan använda den ett tag (läs: tills han blir uttråkad av den). Kinda relaterad – Jag är verkligen upphetsad över den här SF -leveransen, ser ut som bra saker!

Kommer du ihåg de episka nachos från igår kväll? Jag gör det för att det fanns rester i mitt kylskåp i morse.

Nu är jag ett fan av nachos, även när de är fuktiga och jag kom bara hem från en natt med att dricka och äta dem rörigt medan jag stod framför kylen.

Men om du har en enorm mängd kvarvarande nachos och inte vet vad jag ska göra med dem, kan jag föreslå … Chilaquiles (skit den länken är från 2010!)

Chilaquiles är i princip tortillor hackade och kokta med ägg, salsa och ost. Dessa är ännu bättre om du använder tortillachips (bättre smak men inte friskare).

Jag lagade upp de kvarvarande nachos med äggvita, tapatio och lite mer ost på toppen. Fantastisk!

Fråga: Hur många burkar av mutter har du öppet på din plats just nu?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Hur man använder Run / Walk -metoden för långa körningar

Hur man använder Run / Walk -metoden för långa körningar

Hur man använder Run/Walk -metoden för maratonträning på lång sikt. Hemlighet för halvmaraton och full träning. Varför springa/gå m

de bästa bekräftelserna för löpare

de bästa bekräftelserna för löpare

Här är en lista med 51 positiva bekräftelser för löpare. Jag nämnde dessa på Instagram idag eftersom du kanske inte inser

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

Varför jag inte springer på sanden men du gör digVarför jag inte springer på sanden men du gör dig

Att springa på sanden är bra för dig. Det finns fördelar att springa på mjuk sand på stranden men tillsammans med en lista

7 Sommarkörning hackar för att hjälpa dig att köra ditt bästa

7 Sommarkörning hackar för att hjälpa dig att köra ditt bästa

7 Sommarkörningstips för löpare Träning för ett lopp i varmt och fuktigt väder. Hot Weather Run Tips för nya löpare och

15 Fast Pre Run Snack Ideas

15 Fast Pre Run Snack Ideas

Vad du ska äta innan du springer och när du ska äta. 15 Fast Pre Run Snack Ideas för nya löpare och träning i ett halvt maraton

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw