Calgarys sammanställning av MMA: s enhetliga riktlinjer En utmärkt designmall för andra

Denna veckas UFC on Fox -evenemang kommer att hållas i Calgary. Alberta är, såvitt jag vet, den enda kanadensiska eller USA: s jurisdiktion som reglerar kampsporter som inte är statligt eller provinsövergripande basis, men snarare på Club America Tröja kommunal nivå. För detta ändamål kommer Calgary Combative Sports Compensation att ha tillsynsövervakning för detta evenemang.

Calgary Bylaw som producerar kompensationsbehovets publicering av riktlinjer för stridande sportevenemang som noterar ”När kompensationen har erkänt eller omfamnat River Plate Tröja riktlinjer som styr uppförandet av ett stridande sportevenemang enligt 1 mom. publicerad. ”. På grund av uppenbara uppdateringar av kommissionens webbplats publiceras inte riktlinjerna i spelet för den här veckans UFC -evenemang. Jag räckte till kompensationen för de riktlinjer som gäller såväl som de erbjöd mig med en kopia. Kort Newcastle United Tröja sagt använder de de senaste “enhetliga” riktlinjerna för MMA enligt överenskommelsen av en majoritet av medlemmarna i föreningen för boxningskommissioner samt stridssporter. De så kallade “nya enhetliga reglerna”.

De efterföljda “enhetliga reglerna” som sammanställs av Calgary med fotnoter samt förklaringar om exakt hur specifika riktlinjer ska tolkas är de mest omfattande och läsarvänliga som jag hittills har sett. De gjorde en utmärkt uppgift att sätta ABC: s olika riktlinjer såväl som ändringar i ett enda dokument. Jag skulle motivera alla typer av jurisdiktion som vill uppgradera sin MMA -policy för att utvärdera Calgarys mall.

De fullständiga riktlinjerna kan upptäckas här och är värda en utcheckad för alla MMA -intressenter såväl som fans – Calgary Combative Sports Compensation Unified MMA Rules

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Calgary Combative Sports Compensation Cites “överväldigande arbetsbelastning”; Söker styrning granskning 10, 2014in “Calgary Combative Sports Commission”
Bryt ned Calgary Combative Sports Commission: s myndighet att kontrollera Ammajune 26, 2013in “Amatör MMA Law”
Calgary drar i kontakten för amatör MMA på AFC Stampede Fight Night juli 9, 2013 I “Amatör MMA Law”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw