10 Mest betydande kroppsförändringsfel

10 Mest betydande kroppsförändringsfel

av Tom Venuto

De säger “framgång lämnar ledtrådar.” Jag har alltid gillade det citatet, som jag först hörde från Anthony Robbins, och som jag har hört återanvänt av många andra under åren. Tyvärr följer många inte vägledningen i de Sao Paulo FC Tröja tre orden. De fortsätter att sträva efter den magra, “heta kroppen” på det hårda sättet; Försöker ta reda på det på egen hand, börja från grunden utan en mentor eller guide, följa massorna, köpa till gimmicks och göra samma misstag om och om igen. Det finns ett mycket enklare sätt.

Uppfinna inte hjulet igen. Om du vill lyckas, studera de mest framgångsrika människorna. I sin strävan att klättra upp till toppen eller gå in i nytt territorium har framgångar för kroppsförändringar kvar i deras kölvattnet allt du behöver veta för att genomföra samma resa själv. Du behöver helt enkelt titta tillbaka på leden de flammade och följa den.

Men i motsats till vad man tror, lämnar vinnare och prestationer inte en spår av ren framgång bakom dem. De gör många misstag och lämnar en lång rad misslyckanden. Visa mig en person som inte har misslyckats så mycket och du visar mig en person som inte har uppnått mycket.

När du studerar de mest framgångsrika människorna börjar du inse att de misslyckades med framgång. Det trasslade vidare genom motgångar, lärande av sina misstag och fortsatte som gjorde det möjligt för dem att nå sitt mål. “AD Astra per Aspera!” Genom svårigheter till stjärnorna!

Så när du studerar framgång, kom ihåg att framgång är resultatet av misslyckande. Men om du studerar de misstag och misslyckanden som kom före framgången och lär dig vad som inte fungerar, kommer du att få resultat ännu Polens herrlandslag i fotboll Tröja snabbare och enklare än om du bara fokuserade på vad som fungerade. Det är rätt. Misslyckande lämnar också ledtrådar …

Att lära av andras misstag innebär inte att du inte stöter på olika hinder för dina egna. Men det gör att du kan fastställa svagheter för att stärka, identifiera dina mest betydande prioriterade områden, lysa ett ljus på faror att undvika, hoppa över en enorm mängd prov och fel och kortklippa din inlärningskurva efter veckor, månader eller till och med år.

I decennier har mitt uppdrag varit att göra kroppens förändringsprocess enklare och enklare. Jag har ägnat hela mitt liv åt att studera de mest framgångsrika kroppsbyggarna, fysikidrottare och fitnessframgångshistorier i världen, bli en av dem själv och lära dessa tekniker till alla mina läsare, medlemmar och klienter. Detta kallas “modellering” -framgång – det är processen jag instruerar för att bränna fettet, mata musklerna – och det är den enda riktiga typen av “genväg” som finns.

Kroppsförändringsframgång är inte en icke-undersökad, outforskad gräns. Det är inte en hemlighet som en elit få. Det har redan uppnåtts av många, och det hände inte av misstag. Jag har uppnått det och tusentals av mitt förbränna fettet, mata muskelstudenterna har uppnått det. Fettförlust och framgång har studerats. Det är redan en beprövad vetenskap. Den snabbaste vägen har redan kartlagts och är tillgänglig för dig att följa. Men en del av att navigera i den vägen innebär också styrning runt de potentiella fallgroparna.

Nedan lär du dig de 10 mest betydelsefulla kroppsförändringsfel som kommer att sabotera din framgång. Det verkar vara en kort och enkel lista, och dessa tio misstag kanske inte är de du förväntade dig. Men underskatta inte kraften att medvetenheten om varje misstag och tillämpning av varje tjänst håller för att driva dig till större framgång än du någonsin har upplevt tidigare.

Kroppsförändringsfel #10
Träning utan intensitet; gå igenom rörelserna

Framgångsstrategi
Träning med intensitet, ansträngning, fokus och passion

Kroppsförändringsfel #9
Använder endast viljestyrka; försöker förändras medvetet med våld

Framgångsstrategi
Använda träningskraft och programmering av ditt undermedvetna för att förändras automatiskt

Kroppsförändringsfel #8
Ge upp vid det första hindret eller misslyckandet

Framgångsstrategi
Fortsätter genom alla motgångar tills du lyckas

Kroppsförändringsfel #7
Inkonsekvens med näring och träning

Framgångsstrategi
Konsekvent följer din närings- och träningsplan, varje dag

Kroppsförändringsfel #6
Jagar snabba korrigeringar; gör det minsta du kan komma undan med

Framgångsstrategi
Utveckla en hård arbetsetik; gör vad som krävs

Kroppsförändringsfel #5
Kortsiktigt perspektiv: “Jag går på ett 12 veckors program”

Framgångsstrategi
Långsiktigt perspektiv: “Detta är en livslång resa”

Kroppsförändringsfel #4
Inga mål, fuzzy mål eller lätt tagit mål

Framgångsstrategi
Specifika, skriftliga mål och totala engagemang för dem

Kroppsförändringsfel nr 3
Skylla något eller någon annan för din brist på resultat

Framgångsstrategi
Ta personligt ansvar för alla dina resultat; bättre eller sämre

Kroppsförändringsfel nr 2
Inga framstegsspårning eller ansvarsskyldighet

Framgångsstrategi
Spåra, mäta och bli ansvarig för allt du vill förbättra; Vikt, kroppsfett, prestanda, etc.

Bodychange misstag nr 1
Inte tror att det kan göras och/eller inte tror att du kan göra det

Framgångsstrategi
Tro på dig själv; Schalke 04 Tröja odla och växa den tron varje dag

Hur många av dessa misstag har du gjort? Hur många mycket mer kan du göra? Det här är de stora – de 10 bästa, men detta är faktiskt bara förslaget om isberg.

För mycket mer information, gå till www.burnthefat.com

—————————————————————————
Om författaren:

Tom Venuto är en livstid naturlig kroppsbyggare, personlig tränare, gymägare, frilansförfattare och författare till
Bränn fettet, mata muskeln: fettförbränningshemligheter för världens bästa kroppsbyggare och fitnessmodeller. Tom har skrivit
Över 140 artiklar och har presenterats i Iron Man Magazine, Natural Bodybuilding, Muscular Development,
Muskelzine, träning för män och mäns träning. Tom är Fat Loss Expert för Global-Fitness.com och näringsredaktören för femalemuscle.com och hans artiklar finns ofta på bokstavligen dussintals andra webbplatser.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw