Rädd för att inte springa

Jag är livrädd för att inte springa. I morse var jag på staketet om yoga kontra att springa för dagens träning. Jag kanske har tagit en yogaklass klockan 7 i morse, men jag skulle inte kunna springa. Jag var livrädd för att inte springa så jag fattade ett beslut att springa en enkel 3 mil på morgonen och gå till en yogaklass efter jobbet idag. Så jag får båda! Men det är en typ av tragisk att jag känner att jag kräver att springa. Jag är en missbrukare.

Efter min 3 milare kom jag tillbaka och sträckte sig lite medan jag njöt av en infomercial om Sodastream. Jag vill ha en så illa! Sodastream -människor lyssnar du? Någon typ av maskiner som du kräver att få händerna?
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmaskidéer för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en affär med masken och finaste val för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
07:15

Jag gjorde Pumpkin Oat Bran till frukost. Av någon anledning var det helt enkelt okej. Jag tror att jag bara inte kände det i morse. Jag är i en frukostkant. Ingenting verkar bra när jag går för att äta så jag slutar bara göra en gammal standby och inte njuta av det. Jag kommer att brainstorma några nya koncept idag så det inträffar inte igen imorgon.

Jag är extremt extatisk över yoga idag! Jag ska prova Yoga 2, så jag hoppas att det inte är lika tufft!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw