Marine Corps Marathon Recap Video and Walk for a Good Cause

Har du prenumererat på högen på milen ännu?

Om du har och vill dela det goda ordet kan du använda den här bilden eller koden nedan för att representera på din sociala mediasida du väljer.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok Urawa Red Diamonds Tröja – Open Book. Sångaren och entreprenören spill hemligheter och bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja den själv! Dessutom finns det Perk -låtar när du får ljudversionen!

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 5 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
08:21
06:05

Och om du vill kliva för en god sak kan Juventus Tröja du registrera dig för välgörenhets Miles. Det är en gratis app som spårar din promenader/löpning/cykling och donerar 10 ¢ per mil för cyklister; 25 ¢ per mil för vandrare och löpare från företagens sponsorer upp till 1 miljon dollar. (Jag är inte ansluten till den här appen, ville bara dela och se om vi kunde hjälpa andra medan vi staplar på milen! Du måste ladda ner appen och spåra där för att använda den.)

Låt mig veta om det finns andra liknande program som Charity Miles! (Detta är helt separat och valfritt från POTM2013 -utmaningen.)

Marine Corps Marathon Video

My Marine Corps Marathon Recap är här

Igår hade jag lite kul med SkinnyRunner efter att vi tog en promenad i parken. Men idag är jag upptagen med att avsluta jobbet, köra ärenden och packa för New York City Marathon! Mycket mer att komma !!

Fråga: Vill du ta en promenad i parken idag?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw