Den bästa körningen äter och upprepar från april 2018

Hej! Det är maj och jag är väldigt extatisk att välkomna en ny månad och checka in med mina mål. Fick du mål för 2018? Vad var de och hur kommer de med?

Men innan vi chattar om det här är en snabb omgång av mitt favoritkörning, Eat -inlägg och övergripande inlägg jag vill upprepa till april!
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick standardtestet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
05:16

Favoritkörning:

Bästa Boston Marathon Race Prep Idéer och checklista

Det här inlägget har en fantastisk förpackningschecklista för en ut ur staden maraton eller halvmaraton. Det är också fantastiskt för varje tid du reser och vill springa medan du är ute i staden. Gör en lista till tålista över alla löpväxlar du behöver för att köra och använda den checklistan eller göra din egen lista så att du inte glömmer något otroligt viktigt (och inte packa upp hela väskan eftersom du inte är säker på om du Packade din löpande njut av laddare eller något – jag har gjort det).

och

Boston Marathon Course Ideas Video

När jag körde Boston Marathon tog jag en hel del video på kursen och kom sedan hem och satte ihop en videoregistrering med övergripande tankar. Jag är inte någon sorta fancy youtuber men det är en av de bästa Boston -maratonvideorna där ute eftersom många människor som kör Boston faktiskt kör det – och slutar inte för att spela in video av Heartbreak Hill och andra höjdpunkter. Tur för dig är jag nöje med att gå pauser under en körning – särskilt under ett hårt maraton så det var inget problem att få mycket bilder längs vägen!

Favorit äta inlägg:

Jag försökte Rambutan! Det är en mycket intressant frukt som jag såg på Walmart i Florida.

Hedersomnämnande:

Snabb fransk toastrecept

3 ingredienschokladchip havregrynkakor

Favoritinlägg jag skulle vilja upprepa:

Kör Q & A -video och podcast

Jag svarar på dina senaste frågor från Instagram och de täcker allt från hur man blir motiverade att springa … till … hur växte jag mitt hår länge … till … vad man ska göra om du missar en lång körning … och mer!

Du kan lyssna på det på Run Eat Repeat Podcast eller njuta av videon. Låt mig veta vilken du föredrar!

Meal Prep för upptagna löpare var ett fantastiskt inlägg fullt av grundläggande idéer för saker du kan driva upp med!

Och jag ville checka in med mina mål för året … men jag insåg att jag inte ens kunde namnge dem. Det är inte ett bra tecken för mina framsteg.

Då ville jag inte ens kolla dem eftersom jag utan tvekan misslyckas om jag inte vet vad mina mål ens är !!

Bua. Men jag fick det tillsammans och tog en titt på mitt löpande mål: 3 saker jag byter för att springa bättre

De tre målen jag satte var bra genom att de är överkomliga och genomförbara och spårbara. Men jag krossar inte riktigt dem – så här är målet, uppdateringen och vad jag behöver göra för att komma tillbaka på rätt spår …

3 Körmål:

1. Kör första saken på morgonen – Uppdatering: Jag var bra med det här ett tag och började sedan komma tillbaka till bakvanor … men med tanke på att tidsförändringen är jag tillbaka till tidig körning!

Att göra: Se till att jag har min Daily Instagram Run -rapportinlägg redo kvällen innan så jag tillbringar inte 2 timmar på min telefon med bilder eller blir distraherad.

2. Håll en löpande logg – Uppdatering: Jag har en utskrivbar körlogg men jag gör bäst om jag tar en bild av min löpande njut och lägger en snabb anteckning i Google Keep om min körning. Jag kommer att göra det varje dag den här veckan för att komma tillbaka till vanan.

Att göra: Gör en snabb anteckning i min telefon efter varje körning eller träning med vad jag gjorde och hur jag kände. Post till RER i slutet av veckan för att hålla mig ansvarig.

3. Måltidsplan och planera mina träningspass – Uppdatering: Nope. Jag var inte säker på vilka fulla maraton jag skulle göra i år och planerar inte riktigt träning för halva maraton så jag har inte planerat träningspass. Jag måste göra både måltidsplanering och träningsplanering den här veckan och nästa vecka för att komma tillbaka på rätt spår och jag måste registrera mig för de maraton jag vill göra i år så att jag faktiskt kan träna för något.

Tack vare en hel del läsare / löpare efterfrågan gör jag mycket mer måltidsplanering så jag kan dela vad jag äter och lagar mat!

Att göra: Registrera dig för de lopp jag vill göra i år och skapa en träningsplan för dem. Skriv en uppskattad måltidsplan för hela månaden så jag har gått till måltider för att förbereda men kan byta upp den om jag slutar sugna efter något annat eller hitta något till försäljning som kommer att fungera.

Jag gjorde några andra (icke-körande) mål för året men jag känner att det är tillräckligt med målprat under en dag … vi kommer snart att komma ikapp resten!

Fråga: Vad är det bästa du gjorde eller åt i april?

Vilka är dina mål för maj? Hur kommer dina 2018 -mål med?

Skicka mig arbetsboken

17sav

Delning är omtänksam!

17Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör Fit Challenge Week 1 – Live Q&A

Kör Fit Challenge Week 1 – Live Q&A

Kör Fit Challenge Live Facebook Q & A -session. Vecka 1 frågor om löpning och viktminskning. Hjärtfrekvensträning och

Körrapport för 6 till 12 maj

Körrapport för 6 till 12 maj

Hallå! Hur var du löpning och äter den här veckan? Här är min omgång av löpning, mat, roliga, slumpmässiga och uppdateringar från th

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 -incheckning efter min långa körning. Kör och recept dagligen uppdateringar för de kommande 90 dagarna

Frågor och svar på Run Eat Repeat Visirs, Podcasts and Recovery Days

Frågor och svar på Run Eat Repeat Visirs, Podcasts and Recovery Days

Hur länge återhämtar du dig efter ett halvt maraton? Körde mitt första hela maraton och undrade hur länge du tar av … idéer för

Din löpare, Eater, Reader Frågor- Insta Story (Jan del 2) Podcast

Din löpare, Eater, Reader Frågor- Insta Story (Jan del 2) Podcast

Dina frågor om löpning, bloggning, hår, styrketräning och mer! Jag svarar på alla frågor som kom i det här

hur länge måste din långsiktiga vara och bäst körning av film -fråga & svar

hur länge måste din långsiktiga vara och bäst körning av film -fråga & svar

Hur länge måste din långsiktiga vara i ett halvt maraton? IT Band Sydrome – Hur lång tid tog du fart från att springa? RRCA COA

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw