Tre saker torsdag – drinkar på mitt skrivbord

Hej! Jag har tre saker åt dig idag … eller verkligen saker jag skulle vilja dela i grupper om tre. Det här är mina föredragna saker bäst nu.

3 drycker på mitt stående skrivbord SS Lazio Tröja bäst nu:

1. Spark … Tja, en tom kopp stimulerande i mango jordgubbe
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 6
01:19

leva
00:00
08:21
05:19

2. Vatten … i en av två Nalgene -flaskor har jag

3. Ökad … köpt baserat på etiketten (från Trader Joe’s)

3 saker jag gillar den här veckan:

1. Oasis Drink – Jag började använda Oasis Drink -tillskottet för en stund tillbaka och slutade på det nyligen. Är det ironiskt att det förväntas hjälpa till med spänningar såväl som jag är stressad att jag måste vänta på mitt köp för att levereras?!

2. Trader Joe’s Rosted Ranch Chickpeas! Det här är en ny upptäckt som jag verkligen älskar för ett salt mellanmål. Jag organiserade att göra en vägmix med det men det är allt borta nu …

3. Mango !! Jag köpte några stora mango för några dagar tillbaka och de är alla väldigt mogna nu. Jag simmar i en pool av mango och Athletic Bilbao Tröja lycka.

3 saker jag vill göra hemma:

1. Maratonbröd … hittade detta på Walmart samt ville få det men komponentlistan var ganska lång så bra som det inte var fullkornet så Bologna FC 1909 Tröja jag pratade själv ur det.

2. Min säng. Jk. Jag gör verkligen min säng varje dag! Det är troligtvis det ansvariga jag gör.

3. En pumparulle. Som en legit, rulla den upp med gräddeostfrostning i den mellersta pumpa rullen. Jag kommer att spendera lite högkvalitativ tid på Pinterest för att upptäcka ett bra recept för det. Om du har ett livsförändrande recept – låt mig veta!

3 slumpmässiga saker jag borde bli generad över:

1. Jag skämt alltid att jag har en kompis men jag har verkligen två vänner.

2. Jag tror att jag kan vara fattig på att raka armhålorna. Ingen har riktat detta till mig (tack och lov!) Men jag är helt säker på att det här är något jag kräver att arbeta med. Kom att tro på det … Jag ifrågasätter om det är därför jag bara har en vän … hmmm. <- Jag har inget koncept där detta trodde kom ifrån. Det är bara i mina huvudfilmer idag. 3. Jag är så hög på morgonen! Jag går bara upp högt. såväl som sedan håll dig högt hela dagen. 3 pumpa recept jag vill dela: 1. Enkelt pumpa muffinsrecept 2. Pumpa smakgranola recept 3. Pumpa smakmandlar Misslyckas inte med att inspektera med din tränings- eller körrapport på Instagram! Fråga ... nu går du ... Namn 3 saker du dricker idag: Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: Alla hjärtans dag för löpare - roliga memes för Instagram Alla hjärtans dag för löpare - roliga memes för Instagram Alla hjärtans dagsmemes för löpare. Roliga kort för den 14 februari för din löpande vän eller partner. Dela på Instagram a Om JLO såväl som Shakira körde kompisar ... Om JLO såväl som Shakira körde kompisar ... Hallå!! Hur är läget? Såg du JLO & Shakira -konserten? Förmodligen var det en enorm fotbollsmatch bäst efter det Rolig alla hjärtans dag för löpare - Dela till Instagram, Facebook eller Tiktok! Rolig alla hjärtans dag för löpare - Dela till Instagram, Facebook eller Tiktok! Den allra bästa roliga alla hjärtans dag för löpare att dela på Instagram eller Facebook. visa din löpande finaste kompis ochAlla hjärtans för löpare-tryckt och memes för din föredragna löpare Alla hjärtans för löpare-tryckt och memes för din föredragna löpare Roliga alla hjärtans för löpare. Memes samt utskrivbara alla hjärtans dagskort för Instagram. Jag gillar att du trög mycket rolig bil Roliga alla hjärtans för löpare Roliga alla hjärtans för löpare Roliga alla hjärtans för löpare. Memes samt sociala nätverksmeddelanden för löpare. Rolig alla hjärtans dag för att springa och Äkta förslag för att få nya vänner Äkta förslag för att få nya vänner Förslag för att göra nya kompisar som vuxen. Exakt hur man tillfredsställer nya människor såväl som vänskap i 20 -talet och 40 -talet. Kör ät upprepning vid ⚡ av Shareaholic .

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw