Följ fredag ​​och mat

Hej! Det är fredag! Hur gick din vecka?

Min var fantastisk! Nästa vecka är upprörande men jag åker till SS Lazio Tröja San Fran och New York om tre dagar. Jag vet inte ens.
Mina senaste videor

High Achiever – Good Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb granskning av den nya memoaren av en narkotikamissbruks dubbla liv. Läs av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
06:12

Löpning

Den här veckan var ganska låg väsentlig på den löpande sidan av saker. Det är en återhämtningsvecka efter maraton. Jag gjorde en 3 miler på tisdag, 8 på torsdag och 3 igen idag – allt i en långsam, enkel takt.

Äter

Här är vad jag har ätit den här veckan:

Sushi igår kväll till middag. Ja.

Jag tog en undersökning på Instagram om huruvida jag skulle köpa detta eller inte. Konsensus var ja, men jag kommer att vänta till den här helgen när jag har människor runt så att jag inte äter hela saken.

Runa är ett nytt energidryckföretag som skickade mig några prover. Det är en energidryck tillverkad av te och har samma koffein som kaffe och 2x antioxidanter i grönt te.

Snacking Snackin skickade mig lite kyckling ryckig i några smaker och det är så bra! Jag håller dessa i min handväska. Tillagd bonus: Soy Free/Gluten helt gratis – mycket nötkött har soja eller gluten från sojasås.

Följ fredag…

Eftersom det är lite besvärande och pinsamt kommer jag inte att påminna er män att rösta på mig för teamet tankar varje dag – men du kan. Och varje gång du röstar $ 1,00 blir donerad till The Challendered Athletes Foundation.

Så jag gjorde en knapp på den bästa sidofältet ->

Du kan klicka på det och rösta varje dag/när och jag skulle verkligen uppskatta det. Jag kan inte bädda in videon här, så klicka på den bilden om du vill se den.

< - Jag har också lagt till några ikoner längst upp till vänster nyligen för mina andra sociala mediesidor ... Rer på facebook Rer på Pinterest Rer på Instagram Rer på youtube Följ mig alla dessa platser så att du kan bli bra och trött på mig och kommer att bli lättad när jag bestämmer mig för att gå i pension och stänga av det Och eftersom jag har förklarat att detta följer fredag ​​- dela dina länkar i kommentarerna om du vill att Peeps ska följa dig på din blogg / Twitter / PO -låda. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: Vad jag åt idag matdagbok - Marathon Training Week 4 Vad jag åt Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag och snacks plus anteckningar om

Hur länge borde du vara och bäst löpande film Q&A

Hur länge borde du vara och bäst löpande film Q&A

Hur länge borde du vara i en halv maraton? IT Band Sydrome – Hur lång tid tog du fart från att springa? RRCA COA

Running & Strength Workout Calendar – maj 2020

Running & Strength Workout Calendar – maj 2020

Helt gratis utskrivbara löpnings- och styrketräningsplankalender. Träningskalender för löpare för maj 2020 med styrkaarbete

Vad jag åt idag- matdagbok

Vad jag åt idag- matdagbok

Hallå! Dagens Instagram -check i inlägget är en matdagbok. Det har gått så länge eftersom jag har gjort en hel dag med äter … men det avgiftMarathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Matdagbok och böcker att lyssna på när du kör

Vad jag äter på Everton FC Tröja en dag – för löpare

Vad jag äter på en dag – för löpare

Vad jag äter i en dagsvideo av en löpare. Matdagbok för allt jag åt en dag frukost, lunch, middag och snacks. plus

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw