Running Bites

I går kväll gick Ben och jag till hans arbetssemesterfest på någon snygg restaurang i Irvine. Jag skulle ha uppmärksammat namnet om jag var en bra matblogger eller åtminstone tittade på inbjudan om jag inte var så lat. Jaja.

Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Maraton Training Diary Day 4 Check in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
01:21

Den här bilden är inte suddig, det är precis hur jag ser efter mycket champagne …

Jag började med ett glas champagne när alla kom dit/träffades.

När vi satt satt servitörerna tog fram nybakat bröd. Lukten var oemotståndlig. Sedan fortsatte de att fylla på korgen och tillkännagav, “Nybakat bröd!” När de satte ner det nära mig. Ja, jag dominerade den saken.

Jag började med salladen, men stal Ben’s Clam Chowder eftersom det var bättre.

För min huvudrätt fick jag laxen. Det var bra, men Ben fick pastan och det stal showen igen!

Desserter fördes valdes så att de bara växlade och gav varannan person en choklad eller en vanilj-y-mousse. Jag sa att en liten bön och choklad sattes framför mig

I morse sov jag in för första gången hela veckan (fram till 7)! Ah. Jag behövde det där. När jag äntligen skalade mig ur sängen gjorde jag mig redo för en körning: kläder, mat, skor, badrum. Inte i den ordningen.

Jag hade 15 på schemat men mina ben har dragit med tanke på den torsdagen. Jag klippte den till 13ish och berättade mig själv om det lite. Bah. Jag tappade min löpande mojo. Mina tre sista långa körningar har varit riktigt skit och alla mina körningar den här veckan var obehagliga. Jag är frustrerad för att mentalt och fysiskt är jag i en funk.

Jag tror att jag behöver ett nytt mål att arbeta mot och ett mycket mer avrundat träningsprogram. Jag kommer att titta över mina nya löpande mål och räkna ut ett sätt att bekämpa funk.

I andra nyheter tror jag alltid att löpare som “springer på plats” medan de väntar på att ljuset ska förändras är så konstiga. Verkligen? Du måste hoppa upp och ner på hörnet eftersom himlen förbjuder att du tar 10 sekunders vila?

Tja, idag insåg jag att jag är den konstiga när jag använde stoppljustiden för att sträcka. Återinföra en löpare utan sociala färdigheter …

“Tänk inte på mig, bara göra några yogaposer längs denna offentliga gata …”

Efter körningen gick jag till Whole Foods för lite detoxjuice. Jag hoppas att detta städar mig av dåliga körningar …

Och varm barmat!

Jag slog också upp den heta dessertbaren. Jag borde inte ha det, men jag har också tappat min hälsosamma ätande mojo på sistone? Jag vet inte vad min affär är men jag vill bara äta skräp och klippa körningar. “Monica, samla det!”

För att adressera titeln “Running Bites” … Jag blev nästan biten av en husdjur på min körning idag! Mindre än en mil in i min körning närmade mig en dam som gick två hundar. En husdjurshund var på gräsmattan och den andra var på trottoaren. När jag kom närmare steg hon inte sin husdjurshund från mitten av trottoaren så jag skulle gå på gräsmattan mittemot hennes andra husdjur för att gå runt dem. (Hon verkade förlorad i sina tankar, men det är svårt för mig att tro att hon inte hörde mig spärra mot dem, jag är inte en gasell – du kan höra mig komma!)

Hennes trottoar husdjur hade för mycket slack i koppeln och lungade mot benen och fick kontakt! Jag skrek och hoppade ur vägen. Hon var inte uppmärksam och mitt skrik/hennes hunds knurr vaknade slutligen henne. Jag fortsatte att springa några meter innan jag slutade för att kontrollera min ideala kalva (adrenalin fick mig att vilja fortsätta).

Det hade bara husdjurssaliv på sig, ingen bit. Men det är löjligt. Om din husdjurshund försöker bita människor måste du vara uppmärksam när du alltid går på en offentlig trottoar! Hon skrek inte ens ledsen eller något.

Jag förstår att inte alla hundar är trevliga, men om din husdjur hund lunges på människor behöver du kontrollera dem på promenader. Det här är inte första gången jag har varit tvungen att försöka hoppa ur vägen för en husdjur i koppel. Jag har nästan vridit min fotled som hoppade på ojämn gräsmatta av just detta skäl.

Jag har hundar och jag uppmärksammar när jag går dem. Jag inser när en kollega Walker spänner upp vid ögonen på mina hundar och jag drar dem lite närmare för att sätta den personen på lätthet. Jag vet att en av mina hundar gillar att sniffa små pojkar, så jag håller hans koppel stramare runt små killar så att han inte kan nå dem.

Jag förstår att misstag händer och kanske var hon förlorad i sina tankar med några ganska allvarliga saker, så jag släpper den här. Men husdjurshunden gjorde mun till hudkontakt och jag behövde lufta.

Fråga: Tankar?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

TweetStift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Running Challenge-Run Bet and Pile On The Miles Motsecement Podcast

Running Challenge-Run Bet and Pile On The Miles Motsecement Podcast

Högen på Miles är en 30 -dagars Bet -utmaning! Nytt i år – Hur man håller sig ansvarig och motiverad att springa med R

Hur man använder Run / Walk -metoden för långa körningar

Hur man använder Run / Walk -metoden för långa körningar

Hur man använder Run/Walk -metoden för maratonträning på lång sikt. Hemlighet för halvmaraton och full träning. Varför springa/gå m

Hur man börjar springa med Run / Walk -strategin

Hur man börjar springa med Run / Walk -strategin

Hur man börjar köra plan med Run Walk -intervaller. Nya löpare och återkommande löpare kör/går tidsdiagram för att göra det enkelt

Min husdjurshund behöver för att gå eller springa med din valp

Min husdjurshund behöver för att gå eller springa med din valp

Husdjurets promenader behöver haves. Du bad om mina utrustningstips för att springa med din husdjur – här är en lista över mina favorit kopplar, col

Kör äter upprepade podcast 89 bästa live -rekommendationer och värsta podcast recs

Kör äter upprepade podcast 89 bästa live -rekommendationer och värsta podcast recs

Podcast som täcker de bästa mathelgen och värsta nya podcastrekommendationerna – eller de program som krossade mig. Kör n

Uppmaningen till mod och vågar mycket och springa

Uppmaningen till mod och vågar mycket och springa

Kolla in tiden … vad gör du idag? Chime in med din körning, vilodag, styrka, husdjurshund, osv … [checka in på @Rune

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw