Varför fortsätter jag att göra detta mot mig själv

Hej! Jag har några bekännelser idag. Jag känner mig utan tvekan mycket bättre att spilla mina matsmältningskanaler på webben över en präst, så en av er måste ge mig min bot i kommentarerna. För er som inte känner till katolsk bekännelse måste det vara något som 2 våra fäder, 6 Hail Marys och något annat längs dessa linjer. Tack.

På min körning i morse såg jag Toby. Jag skulle sluta såväl som att säga honom “hej” men det fanns några vandrare i närheten såväl som jag inte ville att de skulle förstå att vi är vänner. Det är inte som att jag är generad av Toby, jag förstår bara inte om han gillar mig så ännu så jag ville inte göra en scen.
Mina senaste videor

Ansiktsmaskidéer för att springa och gå utanför
Ansiktsmask för att springa och gå utanför under Coronavirus -utbrottet.
Krav du på att bära en mask? Vilken mask är den allra bästa för löpare och vandrare?

Kolla in mitt finaste val för en mask.
Plus CDC: s förslag på när man ska ha en mask samt vilken typ under Covid19 -utbrottet.
Mer om runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
07:15

Sedan såg jag honom framför ett hem så bra som jag skulle gå och ge honom en lil repa när jag insåg att han var typ av nära ytterdörren såväl som den var öppen. Jag tror att det här är hans hus. Så nu när jag räknade ut var han bor känner jag mig som en stalker. En kattstalker. På samma sätt förstås som en konstig.

I alla fall. Jag hade en bra körning! Jag gjorde en tempo -körning i morse på min föredragna platt slinga med 1 AC Milan Tröja mil uppvärmning, 5 tempo samt en fantastisk ner -promenad.

Sedan jag körde till mitt föredragna område packade jag mycket hydrering. Jag dricker mycket.

Igår hade jag bråttom på morgonen så jag gjorde en snabb miljövänlig smoothie att ta med mig till en tid. Jag är tillbaka till att älska jordgubbsproteinpulver den här veckan. Jag tror att jag bara är i ett otroligt jordgubbstämning med vad som helst ideal nu.

Efter körning slog jag upp hela maten på maten. Jag skämt att hela matens salladbar är min föredragna restaurang. Jag gillar att kunna få en bit eller två av olika saker. Det är som en buffé med otroligt kostsam ekologisk mat såväl som istället för allt-du-kan-äta är det verkligen allt-du-kan-afford-men det hindrar mig från att bli lika galen med den.

Lyckligtvis är onsdagar en försäljningsdag för matbaren såväl som det är $ 1,50 av det normala priset. Bom. Det här är den enda dagen jag kan validera att gå nu.

En av mina tidigare kollegor Manchester City Tröja förklarade att “Whole Foods Salad Bar kostar lika mycket som en sallad från Cheesecake Factory, men du måste få den själv såväl som att äta den från en kartong!”

Den personen talar sanningen.

Men jag fortsätter fortfarande tillbaka för mer. Fan du wf! Jag gillar det!!

Bekännelse # något – jag när jag fick matförgiftning från Whole Foods heta bar (det var stort och hemskt) samt gick fortfarande tillbaka till den platsen. Varför Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja är jag värst?

Jag försöker alltid vara medveten om vad jag får så att jag inte bryter banken, men fortfarande slutar med en dyr lunch. Tja, åtminstone har jag det 600 paketet med majs tortillor för att fylla mig när jag är ute av livsmedelspengar?

Med alla mina pengar som går till organisk grönkålssallad som erbjuds av pundet hoppas jag att Vegas inte förväntar mig att jag betalar honom för att skydda min stimulera medan jag komponerade det här inlägget …

Fråga: Whole Foods Salad Bar – gillar det? meh? ogillar det? Tillbringade dina livskostnadsbesparingar på det?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Den yttersta löparen Holiday Gift Guide 2020

Den yttersta löparen Holiday Gift Guide 2020

Den yttersta presentguiden för löpare 2020 -listan. begrepp feller varje typ av löpare. Redskap, klockor, roliga muggar såväl som mer

Vad jag åt i helgen såväl som den allra bästa körningen och äter i november

Vad jag åt i helgen såväl som den allra bästa körningen och äter i november

Hallå!! Hur är läget? Vad är din föredragna del av månaden? Exakt hur mycket körde du? exakt hur mycket åt du? Varför är jag en

15 Snabbt mellanmålsidéer

15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag samt snacks plus anteckningar om

ny varm sås besatthet peri sås

ny varm sås besatthet peri sås

Ny varm sås måste du prova. Bästa vitlök Medium varm sås fantastiskt på vad som helst – sallader, smörgåsar, burritos, taco

Alla hjärtans för löpare-tryckt och memes för din föredragna löpare

Alla hjärtans för löpare-tryckt och memes för din föredragna löpare

Roliga alla hjärtans för löpare. Memes samt utskrivbara alla hjärtans dagskort för Instagram. Jag gillar att du trög mycket rolig bil

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw