Engångsutrustning

Idag slog jag upp goodwill för lite engångsutrustning. Jag vet att det kommer att bli oerhört kallt i början av loppet, men jag blir varm snabbt när jag kör. Så jag vill inte ha extra kläder när jag är varm.

Jag gick till goodwill på jakt efter en tröja som jag kan bära till loppet, men kasta bort antingen när jag börjar springa eller i början.
Mina senaste videor

Golden Retriever tar inte sina piller!

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
02:19

Titta på min nya snygga tröja. Det var $ 1,06! Jag kanske klipper upp mitten så att det är lätt att ta fart. Kalla mig bara den “hemlösa löparen” för det är hur jag ser ut!

Innan jag gick de tre milen till Goodwill åt jag havregryn. Jag var inte så hungrig, men visste att jag skulle vara borta i över en timme och skulle bli hungrig på promenad.

Den här saken ser kritad full av chiafrön, men jag satte inte mycket mer än vanligt.

Jag försökte också den här nya PB – det är okej. Men linfrön i det är hela, inte mark – indikerar inte att de bara går idealiskt genom dig?

Efter goodwill gick jag ytterligare en mil till Dunkin Donuts. Jag trodde att det här skulle vara bra för mig med tanke på att “Amerika springer på Dunkin” och jag är en löpare och allt …

Jag fick ett stort iskaffe och en munchkin för en bit munk. Jag tog bara en bit och gav resten till Ben (jag ringde honom för att hämta mig).

Jag ville få en tee -skjorta för att bära för loppet, men det finns ingen plats i närheten för det? De fraser jag skulle sätta på det var förmodligen inte roliga vulgära ändå …

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw