Sportadvokat Grace Falkenbach utnämnde assistentdirektör för efterlevnad på Xavier

Xavier -chef Schalke 04 Tröja för efterlevnad Leslie Fields har meddelat tillägget av Grace Falkenbach som avdelningens assistentdirektör för efterlevnad.

“Grace är en stigande stjärna i friidrottens efterlevnad och vi har turen att få henne att gå med i vårt Senegals herrlandslag i fotboll Tröja team,” sade Fields. ”Hon har exceptionell användbar erfarenhet av efterlevnad; Men det som verkligen skiljer nåd är hennes förmågor att skapa relationer med student-idrottare och tränare, och hennes villighet att tänka kreativt. Hon kommer att vara ett fantastiskt tillskott till friidrottspersonalen. ”

Falkenbach ger nästan fem Club Tijuana Tröja års erfarenhet på heltid till Xavier, många fungerade nyligen som associerad chef för efterlevnad vid Louisville (2019-21). Innan Louisville var hon chef för efterlevnad på Ohio från 2017-19. Hon arbetade också på National Association of Collegiate Director of Athletics (NACDA) från 2016-17 och på Indiana 2014-16.

Indianapolis, Ind., Native fick en Juris -läkare från Indiana 2016 och har en kandidatexamen i musikföretag från Belmont (’13).

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw