Major League Baseball Players Association tillkännager avgörande personal -kampanjer som involverar Legal Team

Major League Baseball Players Association har meddelat en serie kampanjer bland sin äldre personal som kommer att förbättra unionens förmåga att utveckla och säkra spelarnas rättigheter.

Bruce Meyer, som har tjänat som seniordirektör, kollektiva förhandlingar och juridiska och var integrerade i den senaste omgången av kollektiva förhandlingar, har befordrats till vice verkställande direktör. Innan han kom till MLBPA var Meyer senior juridisk rådgivare på NHLPA och en partner på advokatbyrån Weil, Gotshal & Manges, där han i årtionden representerade spelarföreningarna i var och en av Club America Tröja de stora nordamerikanska professionella idrott. I sin nya position kommer Meyer att fortsätta att uppmuntra MLBPA: s verkställande direktör Tony Clark medan han tar en ledande roll i alla arbetsförhandlingar.

Ian Penny har blivit befordrad till seniorrådgivare till verkställande direktören. En veteran SS Lazio Tröja från National Labour Relations Board, NHLPA, och i över ett decennium MLBPA, Penny har mycket mer än 30 års erfarenhet som förespråkare för arbetarnas rättigheter. Penny gick med i MLBPA som arbetskraftsråd 2010 efter att ha tjänstgjort som generaladvokat för NHLPA och kommer att förbli en avgörande juridisk rådgivare för Clark.

Matt Nussbaum har blivit befordrad till allmän rådgivare. Nussbaum var en integrerad del av basebolls tre senaste kollektiva förhandlingsförhandlingar och anslöt sig först till MLBPA 2011 efter tre år på NHLPA. Nussbaum, som en tidigare mottagare av Sports Service Journal: s “Top 40 Under 40” -igenkänning, har fungerat som vice generaladvokat med tanke på att 2017 och nu kommer att anta den övergripande förvaltningen av den juridiska avdelningen.

Kevin Slowey har blivit befordrad till Senior Director, Player Services. Slowey spelade sju Major League-säsonger från Miami Marlins och Minnesota Twins, ett andra omgång urval 2005. Slowey var en aktiv ledamot i styrelsen som spelare och anslöt sig till MLBPA 2015 som chef för spelartjänster efter hans spelkarriär. Slowey har spelat en avgörande roll i kollektiva förhandlingar som både en aktiv spelare och anställd och kommer att fortsätta att fungera som den primära ledningen mellan aktiva spelare och MLBPA -personalen.

Chris Capuano, som gick med i MLBPA 2019 efter 12 säsonger i majors, har blivit befordrad till befattningen som ledande direktör, verksamhet, företag Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja och strategi. Capuano är en examen från Duke University och MIT och kommer att fortsätta arbeta direkt med Chief Operating Officer Xavier D. James i ett stort utbud av föreningsfrågor, samtidigt som det tar ytterligare ansvarsområden inriktade på MLBPA -tjänsten och beräknade initiativ.

Jeff Perconte har blivit befordrad till rollen som vice generaladvokat. Perconte anslöt sig till MLBPA 2017 efter flera år som en federal åklagare på den amerikanska advokatkontoret i Chicago tillsammans med stints på advokatbyråerna Winston & Strawn och dricker Biddle & Reath (nu Faegre Drinker). Som vice generaladvokat kommer Perconte att leda MLBPA: s interna och externa rättstvister och samarbeta med Nussbaum för att övervaka MLBPA: s juridiska personal.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw