I liksom djup

Bens bilar och lastbil fastnade i vår extremt snötäckta bilparkering mycket såväl som han behövde hjälp i morse. Han var helt täckt av snö när jag kom ut för att hjälpa honom så bra som jag kände mig riktigt fattig?

Detta foto är extremt vackert, men lever i detta är extremt obehagligt.
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
06:12

Eftersom han försökte få hjulen att stänga av kunde jag stanna inne i bilarna och lastbilen och styra den. Bit för bit tappade vi ut det, men det tog en timme! Anledning #497 Varför vi lämnar MD – detta har inträffat mycket mer än när såväl som nyheterna säger att det fortfarande finns en månad på vintern. Fantastisk.

Innan Ben ringde till mig med bilarna och lastbilsförhållandena smuttade jag på lite iskaffe och tänkte på att slå upp löpbandet för en promenad (inte springa).

När jag kom tillbaka var det nära klockan 10 och jag behövde frukost innan något annat. Jag gjorde en äggbeats bagelsmörgås och hade några körsbär på sidan.

Jag rostade bara bagel tunna under halva den typiska tiden med tanke på att det är lika bra att lämna den i alla typer av längre. Jag använde skratta ko på ena sidan av brödet samt ketchup/varm sås på den andra. Det var så bra!

Efter att ha fått bilar och lastbilar avstängda var Ben tänkt att parkera i ett öppet område samt komma tillbaka in för att byta. Hans byxor var helt täckta av snö såväl som jag såg snö i fickorna. Men han slutade med att ringa mig från vägen och säga att han var lika livrädd att han skulle fastna igen såväl som han var på sin metod för att arbeta så. Jag känner mig fattig för min kalla, våta person?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw