Blue Apron Ideal Timing

Efter praktiskt taget två veckor i Florida kan jag hysa förra veckan till ett ganska tomt kylskåp. Jag försöker vanligtvis hålla livsmedelsköp till ett minimum innan en resa och/eller äter alla saker! Så när jag fick hus jet-laggat såväl som hungrig åt jag PB ur burken och tänkte att jag skulle behöva fylla på ASAP. Men jag hade också massor av arbete att komma ikapp – med tidsfrister som hänger över mitt huvud och stressade mig.

Lyckligtvis hade jag ordnat att ett blått förkläde köp skulle levereras dagen efter att jag kom hem. Det var idealisk timing !! Plötsligt hade jag alla ingredienser för två läckra hälsosamma måltider som levererades till min dörr.
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 om Monica Lewinsky samt avsnittet i juli 2018 om Conan O’Brien samt hertuginnan av York Fergie. fascinerande grejer!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsmeddelande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har bytts upp lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
07:26

Jag var många glada över att det fanns en färsk grönsak i mitt hus! Jag hade inga grönsaker och ville ha något nytt.

Vegas var många glada över att jag tillverkade fisk. Han är inte en stor tiggare men om jag tillverkar fisk eller äter kalkon kommer han att stå där såväl som meow tills jag grottar och ger honom lite. Jag är vanligtvis en fattig husdjursägare genom att jag inte delar “People Food” med mina hundar men jag tror att Vegas har 9 liv så han har det bra.

Jag uppskattar att Blue Apron anstränger sig för att producera måltider med hållbar skaldjur. När jag såg att laxen var vild fångad skickade jag ett foto till SR.

Förstod du min såväl som bara Buddy SR växte upp i Alaska och haglar från ett hushåll till fiskare?! Ja. Hon var full av hanterade en båt i ett antal somrar när vi först träffades. Jag trodde att det var det coolaste. Hur som helst, jag sa henne att säga tack till sin far för laxen. Det var bra!

Den allra första natten gjorde jag laxrullar med rostade potatis. Lax är en av mina favoriter men jag förstår inte riktigt exakt hur man lagar det bra. Jag har bara någonsin kastat den i en kastrull och kokt den med några slumpmässiga kryddor jag har.

Denna laxrulle lärde mig ett nytt sätt att glädja mig åt det. Denna måltid påminde mig om något jag skulle ha på tillflyktsort någonstans nära havet. älskade det.

Potatisarna kom ut helt! Detta var en vinnare hela vägen.

Och om du undrar om Vegas …

Jag gav honom laxhuden. Efter tillagningen av laxen var instruktionerna att eliminera den från huden och flingan i en skål. Han gjorde helt på fisken!

Nästa dag packade jag upp middag nr 2 och gick till mina förälders hus. Jag hade inte sett dem på ett tag så bra som saknade mitt folk!

Mitt leverans av blå förkläde serverar 4 personer så det var perfekt att laga mat för min mamma, far och bror. Förra gången mitt lilla syskon hjälpte, den här gången övervakade han bara. De erbjuder två typer av planer, tvåpersonsplanen och hushållsplanen såväl som jag är på hushållsplanen bäst nu (jag har provat båda).

Du kokar potatisen såväl som sedan kokade dem i lite smör och kryddor. Ah-mazing. Som galen bra.

Jag var stolt över den här måltiden eftersom jag känner att jag fortsätter att se enastående recept för krossade potatis men inte provat dem. Denna måltid gav mig ett olycksprogram i exakt hur Corinthians Paulista Tröja man gör krossade taters såväl som de var så bra att jag säkert kommer att göra dem igen.

De var så bra, jag kommer säkert ombord på den krossade potatisvagnen.

Du kan välja mellan några alternativ varje vecka såväl som jag vanligtvis väljer fjäderfä- eller fiskrecept eftersom jag inte är en enorm rödköttätare.

Men du kan kolla in massor av de blå förkläderecepten här för att få ett koncept om exakt hur många olika kök och de olika rätter de erbjuder.

Jag vill göra ramen nästa gång!

Blue Apron -försäljning för RER -läsare:

Blue Apron tillhandahåller de allra första 25 RER -läsarna tre helt gratis måltider på sin allra första ordning. <- Använd den länken för att indikera upp Fråga: Vad är det för middag ikväll ?? Jag: Jag tror mycket enkla quesadillor ... som verkar vara antiklimaktiskt efter dessa måltider. Denna publicering sponsras av Blue Apron. Alla åsikter är mina egna. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sigTweet Stift Dela Real Sociedad Tröja Valencia Tröja med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag samt snacks plus anteckningar om

Gortons räkskålar-nya totala frysta måltider

Gortons räkskålar-nya totala frysta måltider

Gortons räkor skålar nya frysta måltider – tankar om räkor soba nudel skål samt krämig svamp risotto skål. Haltig

Nya djärva bitar mellanmål av Foster Farms

Nya djärva bitar mellanmål av Foster Farms

Jag försöker de nya Foster Farms Bold Bites Snacks! Det här är en ny matupptäck så bra som jag bara råkade ha hittat dem

Min vilodagens rutin

Min vilodagens rutin

Min morgonrutin på en vilodag från att springa. Vad jag gör, vad jag äter på en vilodag såväl som andra BTS för ingen springdag

Den bästa körningen äter och upprepas från april 2018

Den bästa körningen äter och upprepas från april 2018

De bästa löpningen och receptbloggpodcastmeddelandena från april. Bästa förslag på Boston Marathon -videon samt 3 komponentrecept

Näring för löpare – Kör Fit Svardy Week 5

Näring för löpare – Kör Fit Svardy Week 5

Vad är den bästa dietplanen för löpare? Näringsförslag för löpare. Makron för löpning, förslag till måltidsplanering såväl som kolhydrater

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw