Hur det ser ut när …

Så här ser det ut när du måste kliva i buskarna i mitten av att ta en selfie eftersom du inte vill att en cyklist ska krascha i dig (även om det kan göra för ett fantastiskt actionskott).

Jag kom in solid 10 mil idag och har 12 miles i takt på kalendern för imorgon. Det är oerhört varmt ute, en annan värmevåg handlar om SoCal. Håll dig hydratiserad och kör smarta barn!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 6
Marathon Training Day 6. Running Blog -uppdatering.

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 19 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
01:19

Så här ser det ut när din katt bedömer dig för att du äter chokladhasselnötssmör ur paketet.

Så här ser det ut när du hittar den största vattenmelonen under hela sommaren. Jag var ganska nöjd med detta (nycklar för storleksreferens men det är fortfarande svårt att säga).

Jag var tvungen att äta massor av det så det skulle till och med passa in i mitt största Tupperware. bra problem att ha!

AAAAND Så här ser det ut när min vattenmelonbesatthet kan ha gått för långt – att äta vattenmelonfrön? Måste jag prova det? Är dessa magiskt läkande och friska ?? (De är bättre för priset – de var $ 11,00.)

*Obs: Jag fick inte dem för jag hoppas att du pratar mig om det med tanke på att de är så dyra och förmodligen inte ens kommer att odla en magisk bönstjälk.

Så här ser det ut när jag äter mycket av blåbär på väg hem. Jag slår vad om att det finns ett gäng torkade blåbär under sätet på min bil. Jag gör det hela tiden. (Jag vill ganska be min bror att ta min bil ska tvättas så att personen som arbetar med den inte vet att jag har måttligt ätit blåbär i månader.)

Så här ser det ut när du ser en ny produkt på Costco … de är som de stekt lökarna du lägger på gröna bönor gryta men jalapenos !!!

Det är frestande, men SC Braga Tröja en enorm påse med stekt jalapenos … hmmm. Jag tänkte faktiskt på min pappa när jag först såg dem med tanke på att han älskar jalapenos. Jag slår vad om att dessa är läckra. De skulle förmodligen vara alldeles läckra och jag skulle snacks på dem och förstöra hela påsen innan jag kunde dela något med min pappa och 17 800 kalorier senare skulle jag burpera stekt jalapenos på min körning imorgon och hatar mig själv.

*Obs: Jag kommer förmodligen att få dem nästa gång. Min viljestyrka har en mycket begränsad tidsperiod.

Så här ser det ut på dag 7 av mina 30 dagars yogautmaning:

Jag använder yoga av Adrienne Brighton & Hove Albion FC Tröja och jag älskar det helt. Om du är ny på yoga eller vill öva mycket mer typiskt men inte har tid kan detta vara svaret på dina böner. Hittills har sessionerna varit cirka 30 minuter eller mindre, enkla att följa, helt realistiska, görbara och Adrienne är oerhört söt och en bra instruktör.

Så här ser det ut när du inte kan bestämma om du måste låta dina lugg växa ut eller inte och det är också hur det ser ut när jag låter mitt hår luft torka. Jag gjorde ingenting mot det och det är oerhört stick rakt. Jag äger inte ens en rakare, jag skulle aldrig behöva det. (Men det här är också så det ser ut 4 minuter efter att jag försöker krulla håret – det förblir inte krullat för någonting.)

Så här ser det ut när du hör Brendan Dassey från att göra ett mord har hans övertygelse vältad! Han sitter fortfarande i fängelse och kommer att stanna där i cirka 90 dagar när åtalet får sätta ihop ett avslag. Men det här är fantastiskt! Tyckte du om att göra en mördare? Det som ganska tankeväckande.

(Mer information om Brendan Dassey här)

Så här ser det ut när jag njuter av OS, sparkar tillbaka och gör sig redo att springa några mil imorgon morgon. Busting ut en “Few Mile’s verkar så” meh “jämfört med den fantastiska idrottare -tävlingen i sommarspel idealiska nu.

*Obs – några mil är verkligen lika med 12. Men inte otroligt snabbt som olympierna så jag känner mig som en liten lat sköldpadda i Gamba Osaka Tröja jämförelse. Jag har det bra med det eftersom sköldpaddor verkar ganska glada och de kan gå in och ta en tupplur när de vill.

Fråga: Hur ser ditt liv ut som idealiskt nu?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sigPost

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag att få mina barn att springa? Hur jag förblir motiverad att äta sunt …

Frågor och A -maj del 2 – Kommer jag att få mina barn att springa? Hur jag förblir motiverad att äta sunt …

Hallå! Hur är läget? Jag har en ny omgång frågor från dig och dina virtuella springkompisar! Dessa var några bra Q

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

Miles Totalt och bäst i februari 2021

Miles Totalt och bäst i februari 2021

Hur många mil körde du den här månaden? @Runeatreepeat Instagram Story -tema för löpare. Bästa körning och äter för

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Hur man älskar dig själv medan du förbättrar dig själv. Kroppspositivitet när du går ner i vikt eller går efter ett mål. idéer om hur

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2

Aldrig har jag någonsin spelat för löpare @Runeatreepeat med tanke på att jag tog min första DNF för Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Årets bästa tävlingar, löpning och recept!

Årets bästa tävlingar, löpning och recept!

Hur många mil jag sprang i år. De bästa tävlingarna och löpande idéerna i ett inlägg! Kolla in det totala milsantalet och Calo

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw