Ace Brand Bandage New Clip Review för löpare

sponsrad

Hallå! Idag tittar jag på det nya ACETM -märket Elastic Bandage med det förbättrade ACETM -märket. 3M kontaktade mig för att göra en recension om produkten men jag sa: “Jag är inte skadad (just nu).” Men när jag läste om uppdateringen av ACETM -märkesklippet ville jag kolla in det och dela informationen med mina läsare/löpare/bandageälskare.
Mina senaste videor

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Granskning av Jessica Simpsons nya bok – Open Book. Sångaren och entreprenören spill hemligheter och bakom kulisserna överraskar allt i hennes memoar.

Granskning av den hörbara boken – Jessica Simpson läser den själv! Dessutom finns det bonus erbjudande låtar när du får ljudversionen!

Fler videor

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
06:05

Jag minns att jag använde ett ACETM -varumärkesbandage i gymnasiet när jag bröt fingret och spelade fotboll med min bror. (Observera att min mamma var skeptisk över att jag faktiskt blev skadad och tog mig motvilligt till den medicinska anläggningen efter att jag klagade i en timme. Det säger något om hur dramatisk jag växte upp. Ha!)

Tja, det bra ol ‘bandage har fått en makeover! Dessa metallklämmor är SOOOO 2006 – det nya och förbättrade ACETM -märkesklippet snaps på plats och är allt i ett stycke!

Detta är användbart eftersom du inte behöver ta itu med snags och lätt kan justera. Jag gillar det. De fixade klippet!

Kolla in den här serien med videor med “Arthur, ACETM Brand Motivational Sports Agent” som talar om hur ACETM -märket har “fixat klippet!”

Jag fick 3 ”-versionen som är bra för vrister och knän – några av de vanligaste områdena för att köra skador. Jag försökte ACETM -märket Elastic Bandage med det nya ACETM -märkesklippet på några olika områden bara för att se till att det stannade, och det gjorde det!

Jag kommer förmodligen att använda den för att hålla mina ärtor på knäet när jag isar!

ACETM -varumärket har en ganska grundlig linje med varma och kalla produkter för risterapi om du också har en skada! Jag säger alltid att om du känner en färg, eller din kropp är “klagande” är det viktigt att lyssna och vara snäll. Att göra ris innan du får en fullblåst skada kan hjälpa.

Ris = vila, is, komprimering, höjd

*Ris äter inte ris, även om det är bra också. Och ja, någon som mailade mig en gång trodde att det var vad jag föreslog. Jag antar att det är meningsfullt eftersom jag älskar kolhydrater …

Fråga: Är du “skada benägen”? Finns det ett visst område på din kropp som värker många efter en lång körning eller svett session?

Mina knän värker efter långa körningar så jag försöker is.

Friskrivningsklausul: Detta inlägg sponsras av ACETM -varumärkesbandage. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw