7 sätt att Gabby Reece tar hand om sig själv (förutom träning)

Jag medger att min go-to-form av terapi äter så bra jag kan och flyttar min kropp. Men avkoppling finns också utanför näring och fitness. Här är några andra saker jag gör för att stödja min känsla av välbefinnande och allmän hälsa.

Anslut med vänner och familj

Ju äldre jag blir, desto mycket mer blir min förmåga att bilda meningsfulla kontakter med andra av största vikt. Jag längtar efter sällskapet med de jag håller kära. Det är inte bara en intern känsla av betydelse heller; Det är forskningstöd. Studier har visat att starka sociala kontakter kan förbättra hälsa, välbefinnande och livslängd – av så mycket som 50 procent. Kvalitetstid är nyckeln. Detta innebär inte att spendera timmar på att umgås med att umgås, det innebär bara att du tar tid att investera i och vara närvarande med nära och kära. Vill du bilda kontakter med likasinnade fitnessvänner? Hitta support genom att ansluta till användare på Fitbits onlineforum eller gå ut och aktivt medan du träffar nya vänner på Fitbit Local Events.

Slappna av och meditera

Jag vet, vem har tid att sitta i Lotus poserar eller gå igenom en daglig meditationssession? Det visar sig att meditation inte behöver vara så stränga. Som jag lärde mig av min vän och meditationslärare, Light Watkins, handlar det inte om att sitta där, benen vikta och tvinga dig själv att tänka på ingenting i en timme medan knäna bottar. Gör meditation att passa ditt liv, inte tvärtom. För att varva ner och meditera, stå upp bara lite tidigare, smyga bort till ett tomt rum och ställa in timern på din Fitbit -tracker i 10 minuter. Jag gillar att sitta bekvämt – med benen rakt eller vila över en stol och mina ögon stängda. Jag gillar också att använda slappna av, guidad andningsfunktion på min Fitbit-brinnande för att få ut det mesta av varje andetag. Om mina tankar börjar driva, korallerar jag dem försiktigt till det nuvarande tillståndet. Medan jag är en meditation Newbie, kommer jag att säga att efter några veckor började jag inse den positiva inverkan på mitt dagliga liv. Jag har blivit mycket mer medveten, medveten och mindre fast av dagliga stressfaktorer.

Smutta på te

Det är något lugnande med att smutta på te före sängen. Min man började göra Chaga -te för oss för några år tillbaka, och vi båda glädjer oss i en kopp på natten. Chaga är kungen av svamp och är säker att konsumera varje dag. Jag började märka att det hjälpte mig att sova mycket mer vilande. Ört, koffeinfritt te som kamomill och pepparmynta är också bra val.

Skratta mycket oftare

Har du hört att stanna, “Laughter Is the Best Medicine”? Nå det är sant. Förutom att öka ditt humör kan en bra chuckle gynna din hälsa. Skrattet minskar spänningshormonnivåerna, slappnar av kroppen och utlöser endorfiner. Dessutom känns det bara bra. Medan jag tycker att det är bäst att avsluta med andra, kan du också uppleva fördelarna med skratt. På kvällar när jag är ensam ser jag komedi på min dator i slutet av dagen. Stå upp för segern!

Spela krok då och då

Ibland är det OK att borgen mot planer. Sporting CP Tröja Med så upptagna scheman är det lätt för vad som är viktigt i livet att gå vilse i blandningen. Mitt råd: Varje gång på ett tag, på en dag har du råd, bara göra en slumpmässig vänstervridning och avbryta dina planer. Ta en vän eller ett av dina barn, och gör något roligt och annorlunda som inte finns på schemat; något du gör bara för. Smyga bort till en film på dagen, eller ta en promenad barfota i en park eller på en strand. Tiden är dyrbar, och jag är allt för att omfamna spontanitet.

Fortsätt lära

Det finns inget mycket mer kraftfullt än att vara en livslångt elev. Att fortsätta ta in ny information gör det möjligt för mig att bryta sig helt fritt från de dagliga och utforska områdena som kan vara nya för mig-oavsett om det innebär att lära mig en ny skicklighet eller läsa en ny bok. Kom ihåg att ett aktivt sinne är avgörande för en passande livsstil.

Hålla dig nyfiken

Min man pratar alltid om att “behålla din ungdomliga entusiasm”; För mig innebär detta att jag är nyfiken. Förberedd att prova nya saker är nyckeln. Bryt helt fri från ditt bekanta säkra utrymme – även om det bara är att prova en ny träningsklass eller laga ett nytt recept. Oroa dig inte för att se dumt ut. Att vara nybörjare skapar en miljö där Atletico Madrid Tröja du kan fortsätta att förbättra och lära dig nya saker. Tänk på det som ett roligt äventyr.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Gabby Reece

Världsberömda idrottare, New York Times bästsäljande författare, fru och mamma. Gabrielle Reece är en tidigare professionell strandvolleybollspelare och var Nikes första kvinnliga taleskvinna. Hon har en West Ham United Tröja passion för ett hälsosamt liv och fitness, som har format hennes yrke och gör henne till en populär ledare i World of HealtH och wellness.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw