5 Fantastiska tiki -mocktails (för färre kalorier!)

Hawaiian Wave går fortfarande starkt, med poke skålar och kokosnöt allt. Och tiki -drycker är särskilt roliga, fräscha och läckra, på klipporna eller blandade, fyllda med färgglada körsbär och orange skivor och smuttade rakt ut ur en upprörande ananas eller kokosnötskal.

Traditionella tiki -drycker tillverkas med flera olika typer av rom och en stänk av fruktjuice. Om du någonsin har upplevt sting av en skorpionskål, vet du redan att så mycket alkohol och socker är ett recept på en baksmälla. Lägg till en dubbla kokosnötskräm, så staplar du på kalorierna och mättat fett. Men du kan få alla övibberna utan att blåsa dina kalorier, om du vänder det förhållandet runt och fyller din kopp med massor av färska smaker, först. Kan du höra havet ringa? Dra upp ett paraply, lägg tårna i sanden och smutta på dessa törstkylande mocktails.

5 smarta byten för lågkaliga cocktails

Här är ditt tiki -fusk! Istället för var och en av dessa klassiska ingredienser, använd ett av dessa färska alternativ.

Alla slags rom → Alla typer av tropisk frukt

Coconut Cream → Coconut Milk Beverage (finns i det kalla fallet)

Sockerhaltiga dryckblandningar → färsk fruktpuréer

Konstgjorda smaker → bitter, extrakt, färsk mynta

Sockerliga läsk → mousserande vatten

Fortfarande frestad att smyga en stänk av rom? Det är verkligen ditt samtal. För något av dessa recept kan du lägga till 1 skott (1½ fl oz/45 ml) rom, och de skulle fortfarande vara lättare än de klassiska cocktails. (En vanlig Piña Colada kan vara mer än 650 kalorier för 12 fl oz. Denna jungfruvariation är mindre än 150 kalorier.) Men kom ihåg: CDC rekommenderar inte mer än en drink om dagen för kvinnor och två drycker om dagen för män .

5 fantastiska tiki -hocktails för mindre än 150 kalorier

Mai tai

½ kopp (4 fl oz/125 ml) apelsinjuice
½ kopp (4 fl oz/125 ml) limesaft
Streck av rent mandelekstrakt
Krossad is
Kolsyrat vatten

Tillsätt apelsinjuice, limesaft och mandelsextrakt i ett högt glas och rör om för att kombinera. Fyll med krossad is och toppa Sporting CP Tröja av med mousserande vatten. Gör en servering.

74 kalorier, 1 g protein, 0 g totalt fett, 0 g mättat fett, 18 g kolhydrater, 0 g fiber, 12 g totalt sockerarter, 12 g tillsatt sockerarter, 3 mg natrium

Zombie

½ kopp (4 fl oz/125 ml) grapefruktjuice
½ kopp (4 fl oz/125 ml) granatäpplejuice
Stor pressning av färsk limesaft
Streck malt kanel
Krossad is
Kolsyrat vatten

Tillsätt grapefruktjuice, granatäpplejuice, limesaft och kanel och rör i ett högt glas och rör om för att kombinera. Fyll med krossad is och toppa av med mousserande vatten. Gör en servering.

80 kalorier, 1 g protein, 1 g totalt fett, 0 g mättat fett, 19 g kolhydrater, 1 g fiber, 18 g totalt sockerarter, 18 g tillsatt sockerarter, 9 mg natrium

Orkan

½ OGC Nice Tröja kopp (4 fl oz/125 ml) Passionsfruktsaft
½ kopp (4 fl oz/125 ml) apelsinjuice
Stor pressning av färsk lime
Krossad is
Kolsyrat vatten
Färska körsbär för garnering

Tillsätt passionsfruktsaft, apelsinjuice och limesaft och rör om för att kombinera i ett högt glas. Fyll med krossad is och toppa av med mousserande vatten. Garnera med körsbär. Gör en servering.

84 kalorier, 1 g protein, 0 g totalt fett, 0 g mättat fett, 20 g kolhydrater, 1 g fiber, 18 g totalt sockerarter, 18 g tillsatt sockerarter, 6 mg natrium, inklusive garnering

Piña colada

1 kopp (6 oz/185 g) frysta ananasbitar
1 kopp (8 fl oz/250 ml) Kokosmjölkdryck, osötad
Stor pressning av färsk lime
Färska ananaskilar för garnering

I en mixer kombinerar du ananas, kokosmjölkdryck och limesaft. blanda tills det är tjockt och smidigt. Häll i ett glas och garnera med ananaskilar. Gör en servering.

130 kalorier, 1 g protein, 4,5 g totalt fett, 4 g mättat fett, 23 g kolhydrater, 2 g fiber, 16 g totalt sockerarter, 0 g tillsatt sockerarter, 27 mg natrium, inklusive garnering

Jordgubbe daiquiri

2/3 kopp (3 oz/90 g) frysta jordgubbar
1/3 kopp (3 fl oz/80 ml) limesaft
1/3 kopp (3 fl oz/80 ml) apelsinjuice
Lime kilar och färska jordgubbar för garnering

Kombinera jordgubbar, limesaft och apelsinjuice i en mixer. blanda tills det är tjockt och smidigt. Häll i ett glas och garnera med limekilar och färska jordgubbar. Gör en servering.

123 kalorier, 2 g protein, 0 g totalt fett, 0 g mättat fett, 33 g kolhydrater, 4 g fiber, 17 g totalt sockerarter, 8 g tillsatt sockerarter, 6 mg natrium, inklusive garnering

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Becky Duffett

Becky Duffett är en bidragande näringsredaktör för Fitbit och en livsstilsförfattare med en passion för Leicester City Tröja att äta bra. En före detta Williams-Sonoma Cookbook-redaktör och examen från San Francisco Cooking School, She’s EditeD dussintals kokböcker och otaliga recept. City Living har förvandlat henne till en snurrmisbrukare – men hon skulle fortfarande hellre rida på en häst. Hon bor i det sötaste området i San Francisco, tillbringar helger på bondens marknad, försöker läsa på bageriet och steka stora middagar för vänner.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw