Athletics Integrity Policeman för att ägna tid åt idrottsrätten, Mentor

Robert Boland, Athletics Integrity Policeman i Penn State, avslöjade förra veckan att han kommer att avgå från den positionen, effektiv 1 mars 2022. Boland föreslog att han planerar att återvända till metoden för idrottslagstiftning såväl som att ägna sin tid åt andra expertintressen, inklusive hans mentorinställning vid Penn specificera lagstiftning såväl som College of the Liberal Arts. Boland har hållit Athletics Integrity Policeman -inställningen med tanke på att juni 2017.

”Vi önskar Bob väl i hans framtida ansträngningar och säger tack till honom för hans tjänst Eintracht Frankfurt Tröja till universitetet som dess friidrottsintegritetsansvarig. Bobs rekommendationer såväl som råd till universitetet såväl som avdelningen för interkollegierad friidrott mitt i den snabbt förändrade atmosfären av interkollegiatsporter har varit viktigt såväl som mycket uppskattat, ”uttalade Penn Specificy Vice President för administrationen Frank T. Guadagnino.

Som friidrottsintegritetsansvarig har Boland varit ansvarig för utvärdering samt övervakning av frågor som rör Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja efterlevnad samt ärliga skyldigheter från Institutionen för interkollegiatatletik samt för att hantera såväl som universitetets friidrottsprogram. Under sin mandatperiod har han huvudsakligen varit ansvarig för att ha övervakat universitetets program för friidrottsintegritet, som var väl etablerat för att främja universitetets efterlevnad av NCAA såväl som enorma tio policyer samt förordningar, utöver NCAA: s såväl som den enorma enorma Ten: s krav på integritet för medlemsinstitutioner.

“Även om jag avgår som universitetets friidrottsintegritetsansvarig, fortsätter jag att starkt tro på det avgörande arbetet såväl som rollen,” uttalade Boland. ”Jag har blivit hedrad över att ha delegerats med denna skyldighet samt planera att hålla en förespråkare för denna funktion runt om i landet. De senaste fem åren, som matchar min tid i rollen, har varit en period med massiv modifiering och komplexitet i interkollegiatatletik. Jag är glad över att ha varit i frontlinjerna för att hjälpa till att tillfredsställa dessa svårigheter och harmonisera dessa ändringar med Penn State värderingar och uppdrag. Jag är tacksam för att ha haft denna möjlighet. ”

En interimistisk idrottsintegritetspolis kommer att namnges före Bolands avgångsdatum för mars från positionen. Boland, som har erfarenhet av mentorklasser i lag, idrottsrätt, idrottskontrakt samt antitrust samt kollektiva förhandlingar inom idrott, kommer att fortsätta mentor på Penn Brighton & Hove Albion FC Tröja specificera med vårterminen 2022.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw