National Lacrosse League namnger tidigare NHL -verkställande direktör samt idrottsadvokat Jessica Berman vice kommissionär samt EVP för affärsfrågor

National Lacrosse League (NLL) har avslöjat att Jessica Berman har utsetts till vice kommissionär samt EVP för EVP för affärsfrågor. Berman går med i NLL från National Hockey League, där hon har tillbringat de senaste 13 åren, senast nyligen som vice president, grannskap, kultur och tillväxt. Hon blir den allra första damen som innehar titeln som vice kommissionär vid alla typer av experter på Sports League i Nordamerika. Berman kommer att övervaka alla ligans juridiska frågor samt transaktioner, hantera teammetjänster och hjälpa kommissionären med NLL: s allmänna tillväxtstrategi.

“Det krävs såväl de ljusaste som finaste för att utveckla utmärkta ligor såväl som lag och vi är extremt stolta över att välkomna en av de ljusaste, finaste såväl som de flesta progressiva sinnen i sportverksamheten till National Lacrosse League,” kommissionär Nick Sakiewicz sa. ”Hennes omfattande bakgrund passar exakt med den tillväxtbanan vi är på, liksom hennes tillägg till vårt professionella team är en perfekt kulturell form och vinst för ligan, våra medlemsklubbar och för lacrosse-sporten . ”

“Jessica Berman har varit en viktig medlem av NHL League -kontoret i mer än 13 år,” uttalade NHL -kommissionär Gary Bettman. “Som associerad är det enkelt att erkänna att hon är pisksmart, entusiastisk såväl som samarbete såväl som vi önskar henne allt bäst när hon tar på sig denna nya roll.”

“Jag skulle vilja tacka både Nick för denna chans såväl som Gary såväl som NHL för att ha satt mig i en miljö där jag kan hjälpa till att göra en skillnad både med NLL såväl som lacrosse -sporten,” sade Berman . “Lacrosse nämns ständigt som” snabbt växande “, liksom jag ser framåt för att hjälpa till att påskynda den takten, särskilt förutsatt att allt arbete som har gått till att hjälpa NLL och breddas och öka marknadsandelen under Nicks mandatperiod.”

Berman var vice president, grannskapsutveckling, kultur samt tillväxt i National Hockey League, också som verkställande direktör för NHL Foundation. I den funktionen deltog hon i stilen såväl som genomförandet av ligans strategiska sociala skyldighetsmål, initiativ, policyer och program inom områdena betydelse för ligan, NHL -klubbarna, NHL: s affärspartners samt de Hockey -kvarter i allmänhet, med ett specifikt fokus på att säkerställa att ansträngningarna är korrekt anpassade till ligans allmänna mål och strategi. Innan den positionen var hon vice president & vice generaldirektör för NHL. Hon var medlem i kollektivförhandlingsgruppen för 2012 NHL/NHLPA kollektivavtal, som inkluderade utformning av ligans arbetsstrategi och förhandlade med NHLPA för att utarbeta avtalet, förutom att analysera effekten av de föreslagna förändringarna. Innan han arbetade för NHL var Jessica partner i Labour & Employment Department på Proskauer ökade LLP. Hos Proskauer representerade hon arbetsgivare i Cruz Azul Tröja kollektiva förhandlingar, medling, skiljedomar och rättstvister.

Jessica tog examen från Fordham University institution för lagstiftning där hon var chefredaktör för Fordham Sports Legislation Forum samt en partnerredaktör för Metropolitan Legislation Journal. Hon tog examen från University of Michigan Institution of Kinesiology med en grundutbildning i idrottsadministration samt kommunikation med distinktion. Hon var 2014 -medlem i Sports Business Journal’s “40 Under 40” -klass, liksom 2015 hon fick Burke Award, den största ära som ges av styrelsen för Burke Medical Research Study Institute samt Burke Rehabilitation sjukhus för sitt engagemang för att hjälpa människor med hjärnskador.

NLL är Nordamerikas största expert Lacrosse League och rankar som tredje i typisk närvaro för pro inomhussporter, med 13 lag på viktiga marknader i Nordamerika. NLL upplevde en betydande tillväxt förra säsongen med nästan en miljon total biljettförsäljning, ett 28-procentigt Real Betis Balompie Tröja ökning från 2017-18, samt 60 procent av biljettförsäljningen var från människor som aldrig spelade lacrosse. Digital tittarskap ökade också avsevärt med Turner såväl som B/R Live, vilket visade betydande ökningar i den totala systemförsäljningen (upp 151 procent från förra året), typiska unika tittare (+27 procent) samt typiska minutpublik (+14 procent) . Sponsringsintäkterna projiceras vid ett 29-procentigt ökning från 2018 till 2019. Med tillägget av Berman kommer NLL att fortsätta att fokusera på att öka sitt nordamerikanska fotavtryck med sitt strategiska Wales herrlandslag i fotboll Tröja ledarskap.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw