Arkansas tillåter enligt uppgift HIV -positiv boxare att tävla

Kirik Jenness från MixedMartialarts.com har publicerat en angående berättelse som involverar Arkansas som tillåter en boxare som tidigare utvärderat positivt för att HIV ska tävla.

Jenness -anteckningar på följande sätt:

”Michael Mazzulli, ordförande för Association of Boxing Commissions, nådde nyligen ut till guvernören i Arkansas, och hävdade att Arkansas Athletic Commission AS Roma Tröja medvetet tillät en HIV -positiv boxare att engagera Boxare i fråga hade nekats en licens i delstaten Florida på grund av ett positivt HIV -test, med licensnekandet som noterades Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja på upphängningslistan som hålls under ABC: s regi enligt federal lag. ”

Som nyligen diskuterats finns det prejudikat för atletiska uppdrag som utsätts för civilrättsligt ansvar för att tillåta människor i ringen med en HIV -positiv konkurrent.

Lika oroande indikerar den korta artikeln att Arkansas hittills inte lyckats rapportera att anfallet innebär att motståndaren kanske inte är medveten om vad som inträffade. Jenness konstaterar att ”nästan två veckor senare förblir namnet på motståndaren okänt eftersom anfallet fortfarande inte hade rapporterats till boxningsregistrerna, också Stade Rennais FC Tröja en kränkning av den federala Muhammad Ali -lagen, som kräver att resultaten rapporteras till ABC: s officiella post Keepers inom 48 timmar. ”

Såvida inte domaren och motståndaren i den aktuella anfallet blev medvetna om stridandens HIV -status och ändå kan samtyckte till anfallstvisten inte uteslutas.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Över 20 kämpar enligt uppgift avstängda i förfalskat blodverk Skandalnovember 22, 2017 Med 3 kommentarer
Jake Paul hävdar ”tidiga tecken på CTE”. Trolljob eller licenshotande antagning? 15 april 2021
ABC avbryter 20 Bare Knuckle Fighters under lagligt skumma omständigheter 19, 2021

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw