Egg Oats Recept – High Protein Breakfast

Mitt allra första startläger av denna session gick bra! Vi har en mindre grupp eftersom SoCal Peeps stannar utanför det kyliga (48 fryser till oss!), Men jag hoppas att det kommer att ge mig mycket mer chans att verkligen arbeta de kvinnor jag har!

Efter lägret skulle jag välja en enkel körning på 3 mil, men min Garmin dog så jag förstår inte exakt hur långt det verkligen var (det var fortfarande i sfärparken).
Mina senaste videor

Athleta Running Shorts Review.mp4
Inget skavning av shorts för kvinnor. Ny utvärdering av Athleta HIIT IT 9 i Inseam Shorts.

Fler videor

0 sekunder av 8 minuter, 21 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 1
03:12

leva
00:00
08:21
08:21

Jag tar det alltid enkelt körningen efter ett lopp (sprang en halv på lördag!) För att inspektera med min kropp och se exakt hur det känns. Jag skadades efter mitt andra maraton (jag körde Walt Disney Marathon för några år tillbaka). Jag kände inte igen den skada som loppet gjorde på min kropp fram till nästa vecka på en helande körning. Så efter ett lopp kör jag en kort “Shake Out” -körning för att se exakt hur allt känner

Från januari 2011 började jag försöka få mycket mer protein i min diet. Ett år senare försöker jag fortfarande alltid hitta underbara metoder för att äta protein (eftersom min smak gillar sockret). Jag har velat prova Tina’s No Oats måltid med tanke på att hon påpekade det.

Eftersom jag aldrig följer ett recept gjorde jag min egen version.

Egg Oats Recept: 3/4 C Egg Whites, 1 Banana, 1 TB. Grekisk yoghurt, strö mjölk, streck: salt, kanel, socker. Kokt i en liten sås kruka tills den är tjock. Konsistensen är lite udda och skulle troligen brutto vissa människor ut, men jag gillade det!

Jag toppade det med chiafrön, brunt ris spannmål, PB samt en halv larabar.

Jag är nyfiken på hur länge detta kommer att hålla mig full med tanke på att jag alltid blir hungrig med havre 1 timme senare! Jag är allt för en högproteinfrukost som är söt !!

Fråga: Skulle du ge en mat som du inte gillade första gången en andra chans?

Jag skulle så länge jag inte helt ogillar det allra första gången.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw