Scone Browse

I morse var jag på ett mål att upptäcka vad jag har hört vara de allra bästa scones i Orange County. Så snart jag vaknade förändrade jag och gick till ett regionalt bageri som jag har hört att folk rave om. Men de var stängda? Bua.

Besegrade jag gick hus och gjorde frukost …
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Kontrollera in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Covid 19 antikroppstest
05:19

leva
00:00
08:21
01:21

Men inte innan du stannar in i livsmedelsbutiken för några “viktiga ingredienser” till frukost. Jag fick en ostdansk för att visa Ben. Det liknade inte en nybakad scone, så min begär är fortfarande till liv också.

Många av morgonen inkluderade rengöring och organisering. Vårt köksområde såväl som bostadsområdet är packade upp, men nu vill jag organisera allt. Jag åt lunch medan jag arbetade – vattenmelon såväl som AB & J.

Pappershanddukar = den lata kvinnliga plattan.

Idag var metoden lika härlig att stanna inne dock! Vi gick till min mamma för att gå hundarna …

samt ta med Ben’s drakar ur pension. Ben är en kiteboardåkare, men har inte kunnat drakas Kashiwa Reysol Tröja i över ett år på grund av flytten. Vi var tvungna att blåsa upp drakarna för att se till att de fortfarande var i form för att ta ut. Det är en enorm process eftersom dessa suckers är enorma !!! Medan jag väntade på att Ben skulle dra ut vad som helst, blåsa upp det såväl som att sätta tillbaka det packade jag upp det sista av de saker jag hade på min mammas och snacks på tortillachips, salsa och en proteinbar. bara inte alla tillsammans.

Jag kastade en snabb och enkel sallad för att välja rester från igår – Oriental Arsenal FC Tröja Slaw med kikärter?

I en betydande skål: en hel påse med Cole Slaw, burk med kikärter, tärnad lök, TJ: s kryddig jordnötsdessing samt toppad med cashewnötter.

Och en vitatop till efterrätt.

Jag är vanligtvis väldigt hungrig dagen efter långsiktiga dagar så jag har varit lite snackig idag. Men jag känner mig bra energi och magmässigt så jag är nöjd?

I morgon är en enorm dag! Jag kommer att ha en förklaring av några nya saker som händer på morgonen.

Fråga: Vad är ditt bakade stora val?

Jag: Jag är inte ens säker på att jag gillar Scones, men efter att ha hört en så hög utvärdering av dem måste jag Tigres UANL Tröja ha en. Vanligtvis skulle jag få en cookie – chokladchip?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw