NFL avbryter tre spelare för att ha brutit mot NFL-NFLPA COVID-19-protokoll

National Football League tillkännagav idag disciplin av tre spelare för att ha brutit mot gemensamt utvecklade och administrerade NFL-NFLPA COVID-19-protokoll.

Tampa Bays Antonio Brown och Mike Edwards har var och en avbrutits utan lön för de kommande tre matcherna. Helt gratis agent John Franklin III, om den är undertecknad av en klubb, är också inte berättigad att spela i de kommande tre matcherna. Alla tre spelarna har accepterat disciplinen och avstått från sitt Polens herrlandslag i fotboll Tröja bästa överklagande. Suspensionerna är effektiva omedelbart.

NFLPA representerade de tre spelarna under en gemensam NFL-NFLPA-granskning av de senaste anklagelserna om att spelare felaktigt representerade sin vaccinationsstatus under NFL-NFLPA Covid-19-protokollen. Den granskningen stödde dessa anklagelser och fann att de tre spelarna kränkte protokollen.

NFL och NFLPA sade i ett gemensamt uttalande: ”Hälsan och säkerheten för spelare och personal är vår högsta prioritet. Protokollen TSG 1899 Hoffenheim Tröja utvecklades gemensamt med att arbeta med våra respektive experter för att garantera att vi utövar och Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja spelar fotboll så säkert som möjligt under den pågående pandemin. NFL-NFLPA förstärker gemensamt sitt engagemang och betonar dessutom betydelsen av strikt anslutning till protokollen för att skydda välbefinnandet för alla som är förknippade med NFL. ”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw