Boxer “Not at Fault” för doping -överträdelse med sammansatt kopplad till ”Sexuell överföring”

Uppdatering 12 juni 2020 – Jag räckte till både USADA såväl som till UFC: s Jeff Novitzky och bad att dela någon typ av studier eller andra data som de har som kan tala till PED överförs med sexuell kontakt. De delade efterlevnaden av artiklar:

Potentiell överföring av läkemedel till konceptet

Överföring av kemikalier i sperma

__________________________________________________________________________

Idag publicerade USA: s antidopingföretag (”USADA”) ett pressmeddelande som upptäckte en boxare var ”inte fel” för förbjudna metaboliter i hennes system efter att ha upptäckt att de ”överensstämde med nyligen exponering för ämnena via sexuell överföring”.

13, 2020.

USADA bestämde att ”Fuchs” manliga partner använde terapeutiska doser av letrozol såväl som GW1516 samt de låga mängderna av letrozolmetabolit samt GW1516 -metaboliter som upptäcktes i hennes prov överensstämde med den senaste exponeringen för substanserna via sexuell överföring ”

USADA lindade upp att detta utgjorde intag “utan fel eller försumlighet” såväl som som ett resultat “Fuchs kommer inte att hantera en period av oförsvarig för hennes positiva test.”

Det fullständiga pressmeddelandet läser enligt följande:

USADA avslöjade idag att Virginia Fuchs, från Kemah, Texas, en idrottsman i boxningsporten, har testat positivt för ett förbjudet ämne, som fastställdes att ha intagits av henne utan fel eller försumlighet. Som ett resultat kommer Fuchs inte att ta itu med en period av oberättigande för hennes positiva test.

”Medan den världs antidopingkoden behöver att detta inget fel upptäcker att man kan tänka på en överträdelse och offentligt tillkännages, tror vi starkt på denna situation såväl som andra som den, inklusive köttföroreningar samt receptbelagda föroreningar i receptbelagda, bör Tänk på ingen överträdelse, ”uttalade Travis T. Tygart, verkställande direktör för USADA. “Vi kommer att fortsätta att förespråka för ändringar av koden för antidoping för att säkerställa att där det inte finns någon avsikt att fuska såväl som ingen prestationsfördel, bör en idrottare inte ta itu med någon typ av överträdelse eller onödig allmän uppmärksamhet.”

13 februari 2020. Letrozol är en specifik förening såväl som GW1516 är en icke-specificerad förening i klassen av hormon samt metaboliska modulatorer samt är förbjudna hela tiden under USADA-protokollet för olympiska och paralympiska rörelsestestning , Förenta staternas olympiska och paralympiska kommitténs nationella antidopningspolitik, liksom föreningen Internationale de Boxe Amatör antidopingregler, som alla har omfamnat världens antoping-kod såväl som World Anti-Doping Company (WADA ) Förbjuden lista.

Under en omfattande utredning av omständigheterna i Fuchs fall bestämde USADA att Fuchs manliga partner använde terapeutiska doser av letrozol såväl OGC Nice Tröja som GW1516 samt de låga mängderna av letrozolmetabolit såväl som GW1516 -metaboliter som detekterades i hennes prov överensstämde med de låga mängderna av letrozolmetabolit såväl som GW1516 -metaboliter som detekterades i hennes prov överensstämde med med de låga mängderna av letrozol -metaboliter som GW1516 -metaboliter detekterade i hennes prov överensstämde med med de låga mängderna av letrozol -metaboliter som GW1516 -metaboliter som detekterades i hennes prov överensstämde med de låga mängderna av letrozolmetabolit såväl som GW1516 -metaboliter som detekterades i hennes prov överensstämde med de låga mängderna Nyligen exponering för ämnena via sexuell överföring. Dessutom verifierade ett WADA-ackrediterat laboratorium att produkter som besattes av Fuchs partner innehöll terapeutiska mängder letrozol samt GW1516.

Fuchs kommer inte att ta itu med en period av oförenlighet för hennes positiva test, liksom eftersom provet samlades in utanför konkurrensen finns det inga konkurrenskraftiga resultat för att diskvalificera.

I ett försök att hjälpa idrottare, förutom att stödja teammedlemmar som föräldrar såväl som tränare, när man förstår reglerna som gäller för dem, ger USADA omfattande riktning på sin webbplats på testprocessen samt förbjudna ämnen, exakt hur man skaffar sig Tillåtelse att använda en Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja nödvändig medicinering, såväl som farorna såväl som faror med att ta kosttillskott, utöver prestationsförbättrande och rekreationsläkemedel.

Dessutom hanterar USADA en medicineringsrekommendationshotlinje, kommunikations rekommendation över hela världen på Internet (www.globaldro.com), genomför akademiska sessioner med nationella styrande organ samt deras idrottare, liksom distribuerar en mängd akademiska material, till exempel ett som en som en Easy-Reference Wallet Card med exempel på förbjudna såväl som tillåtna ämnen, en tilläggsguide, en näringsguide, en idrottsmanhandbok samt periodiska varningar samt rådgivning.

Tillsammans med utbildning Newcastle United Tröja såväl som testning, robust ennull

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw