Manitoba som planerar att legalisera amatörstridsporter

Jag har det på stor myndighet att Manitoba är nära att utöva sina rättigheter enligt avsnitt 83 i strafflagen för att legalisera en rad amatörens stridssporter.

Manitoba SSC Napoli Tröja kommer uppenbarligen att passera ett köp i rådet under de kommande AS Roma Tröja veckorna. OIC kommer att tilldela en rad standard amatörkonst som lagliga. Dessa kommer först att begränsas till slående konst som karate.

Regeringen planerar att lämna regleringsreglerna till övervakning av dessa sporter till olika provinsiella idrottsorganisationer.

Amatör MMA såväl som kickboxning kommer uppenbarligen att Manchester City Tröja uteslutas från OIC (vilket innebär att de kommer att förbli olagliga för närvarande) eftersom dessa sporter saknar en PSO i provinsen.

Provinsen är uppenbarligen öppen för att legalisera både amatör MMA såväl som kickboxning, men de önskar inte att vara regulatorn såväl som legaliseringen av dessa sporter kommer att läggas upp tills grannskapet upprättar en erkänd PSO för dessa sporter vilket kan få regeringens förtroende.

______________________________

Uppdatering 8 oktober 2014 – Manitoba har nu passerat den förväntade OIC. Detaljer kan upptäckas här.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Manitoba passerar OIC som legaliserar/reglerar amatörboxning, karate samt taekwondooktober 8, 2014in “Manitoba Combative Sports Commission”
Prince Edward Island legaliserar amatörkampsport 2, 2014in “Prince Edward Island MMA Law”
Saskatchewan legaliserar amatör MMA, lagstiftning för att legalisera pro MMA som ska införas i Fallaugust 14, 2013 i “Saskatchewan MMA Law”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw