Athleticon har försenats och flyttats tillbaka till oktober 2021

av Matt Weik

För er som var extatiska för Athleticon i år kommer du att kräva att vänta ett år till. I ett steg är många av oss inte chockade av, Dwayne Johnson såväl som Dany Garcia pressade tillbaka det inledande online -evenemanget till oktober 2021. Med vad som händer känner jag att det är det bästa att göra såväl som med deras beslut Att skjuta tillbaka händelsen fram till att följa året.

Jag fick ett pressmeddelande som på samma sätt drog mig till deras webbplats samt sociala nätverkssidor Borussia Dortmund Tröja för att verifiera också att Athleticon kommer att gå till 9-10 oktober 2021 i Atlanta, GA. Per pressmeddelande såväl som den faktiska Athleticon -webbplatsen Dany såväl som Dwayne sa:

”Storhet börjar nu

Idag avslöjar vi varumärkets beräknade utveckling såväl som revolutionerande introduktion av ett gratis interaktivt, multi-plattform Digital community, som kommer att innehålla tillgängligt såväl som exklusivt innehåll för att antända entusiasm samt stimulera nyfikenhet med kraften i varumärkets friidrott, wellness liksom njutningpelare. Den inledande online -evenemangsupplevelsen kommer nu att ta plats på lördagen den 9 oktober och söndagen den 10 oktober 2021.

Vi skapade Athleticon för att påverka nästa steg i din hälsa och wellness samt wellnessresa – liksom det kommer inte att stanna 2020. Ställ in på Athleticon.com och våra sociala kanaler för nytt hälsomaterial från oss. Räkna med att skratta, svettas och förbli inspirerad av året.

Athleticons robusta skiffer kommer att fungera kontinuerligt utvecklande, fritt material inom områdena högpresterande fysisk kondition, yoga samt dans, mental hälsa och välbefinnande samt relationer, njutning samt fysiska konditionstävlingar, mat samt näring, liksom teknik samt spel. Återkommande serier kommer att innehålla hjärtpumpande danssessioner, detaljerade matlagningsstudier, lektioner i förstärkande höjdprestanda samt verktyg för att maximera uthållighet, hållbarhet och återhämtning, med medlemmar i Athleticon-familjen. Publiken kommer att ha chansen att skicka in personliga klipp av sina fysiska Tigres UANL Tröja fitnessrutiner samt metoder som ska undersökas samt granskas av Athleticon -proffsen.

Vi hoppas att du liksom dina gillade håller sig friska och säkra. Vi kan inte vänta med att träffa dig i Atlanta nästa år. ”

Närvaron skulle vara lågt
Medan människor säger att öppna det ekonomiska klimatet och göra det möjligt för alla att ströva fritt (jag är en av dessa människor), låt oss luta oss tillbaka och bara tro på Athleticon i en minut. Atlanta är en betydande stad och med så mycket surr som går runt som omger Athleticon, jag är inte så säker på att exakt samma människor som var extatiska när det gäller att åka till Athleticon i början av 2020 är fortfarande så upphetsade.

Att flytta runt din hemstad samt att gå tillbaka till din vardag är en sak men omger dig själv med otaliga människor alla i ett trångt område med Rona som fortfarande sprider troligen är inte den allra bästa idén. Visst, vi förstår inte hur världen kommer att se ut senare 2020 men det sista som Dany såväl som Dwayne vill göra är att få vad som helst, spendera alla de pengarna samt få vad som stod upp bara för att avbryta showen Något sista minuten (tänk på kaoset som inträffade på Arnold).

Det säkrare stycket är att bara driva händelsen tillbaka till 2021, omgruppera, återfokusera samt fortsätta planera. Det ger dem också mycket mer tid att dra ut alla stopp för att göra Athleticon lika enormt av en händelse som vad de har hyping det lika mycket som (eller åtminstone vad vi bloggförfattare såväl som media peeps har hyping det Så mycket som är).

Vissa människor har klagat över att de väntade så bra såväl som har hållit människor i mörkret om vad som hände, men jag ser inte deras tystnad som en negativ. Jag är säker på att de gjorde sin due diligence för att ta reda på vad allt hände, om de kunde säkra platsen för 2021, liksom logistiken som ingick innan de lade fram ett pressmeddelande med tillkännagivandet.

Mer tid att tänka om sitt allra första intryck
De säger att du bara får en chans att göra en stor allra första uppfattning såväl som Athleticon är inte annorlunda. Dany såväl som Dwayne vill göra en strö över denna händelse – det är ingen fråga om det. Att trycka tillbaka evenemanget i ytterligare ett år gör det möjligt för dem till och med mycket mer tid att få idrottare såväl som stjärnor uppradade. Mycket mer tid att förbättra och förbättra produktionsvärdet. Förutom kanske till och med den tid de kräver att säkra ett sladdnätverk för att täcka evenemanget som en verklig sport (ESPN, hör du mig? Ett stavningsbi såväl som poker är inte en sport eller tar någon typ av atletisk kapacitet överhuvudtaget) .

Jag kan inte se Dwayne och Dany luta sig tillbaka i ett år med fötterna upp och inte arbeta med att förbättra Athleticon. Jag ser att de fördubblas för att faktiskt göra detVisa 2021 samt lämna människor som är oroliga för att följa årets evenemang. Det är fortfarande lika tidigt för mig att säga, men jag kan försöka göra min metod till Athleticon 2021 bara för att göra lite skydd och producera lite material (men det är allt i luften just nu – hej Dwayne, känns som Att sätta upp mig på ett OGC Nice Tröja fantastiskt hotell? Lol).

Vad indikerar detta för 2020 Mr. Olympia?
Jag är säker på att detta kommer att pissa på en hel del promotorer men vid denna tidpunkt, ingen annan än konkurrenterna bryr sig verkligen om utställningar utanför Olympia för 2020. Dan Solomon, Jake Wood, liksom deras team har gjort en utmärkt Uppgift som flyttar Olympia till december, satte den på en ny såväl som en anmärkningsvärd plats som är mycket mer meningsfullt, liksom jag känner kommer att sätta på en av de allra bästa produktioner vi någonsin har sett i Sport of Bodybuilding .

Med det sagt, för alla som har undrat om Phil skulle undvika Olympia och hålla ut för Athleticon har just fått en apa skiftnyckel som kastats i blandningen. Om det var sant, skulle Phil kräva att vänta ännu ett år, efter att ha satt ut föregående, att återvända till scenen. Jag ser bara inte att det händer.

Phil får inte någon typ av yngre såväl som när Phil checkar ut att göra historia, jag tror att han kommer tillbaka 2020 för att försöka och ta tillbaka sin krona. Om han skulle undvika Olympia 2020, tror jag inte att vi kommer att se Phil tillbaka på en scen än en gång så bra som han officiellt kommer att gå i pension. När allt kommer omkring har han inget delegerat verifiering till någon.

Men med mycket mer tid att planera Athleticon kan 2021 vara året som Rock bryter på internet.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw