2010 IFBB & NPC Bodybuilding, Fitness, Figure & Bikini Championships

2010 IFBB & NPC Pittsburgh Bodybuilding, Fitness, Figure & Bikini Championships
av Isaac Hinds

IFBB & NPC Pittsburgh -showen 2010 kommer att ta plats den 1 maj. Linjen är staplade såväl som det kommer att vara fascinerande att se vem som hamnar i topp fem för Bikini -divisionen. Du har Nathalia Melo som kommer från hennes Orlando -vinst såväl som Sonia Gonzales som har två Pro Bikini -vinster under hennes kostym. Kasta i Missy Coles, Jaime Baird samt Monique Minton samt du har en svår topp fem att slå. Jag letar efter Dianna Dahlgren för att Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja flytta upp och svårigheter för en topp fem plats. Tianna TA kommer att göra sin Polens herrlandslag i fotboll Tröja pro -debut och kan vara i mixen. Det finns ett antal andra kvinnor som likaså extremt konkurrenskraftiga.

Siffran kommer också att vara konkurrenskraftig. Heather Mae French, Cheryl Brown, Marcy Doorperson samt Gennifer Strobo är alla kvalificerade för Olympia. Leta efter en förbättrad Jodie -minar såväl som det kan bli dina fem bästa. Vi måste vänta och se exakt hur det spelar ut men det kommer säkert att bli en fantastisk show.

Fans av mäns bodybuilding kommer också att vilja inspektera den här showen eftersom du kommer att ha alla toppkillen gäster som poserar vid evenemanget. Misslyckas inte med att det också finns ett NPC -evenemang som har skapat några framtida proffs tidigare, så håll ett öga på vem som klarar sig bra på den här utställningen i amatördivisionerna.

Var:
Soldater & Sailors Memorial Hall
4141 Fifth Ave.
Pittsburgh, PA 15213

För mycket Southampton FC Tröja mer info besök: www.garyudit.com

GNC tillhandahåller Jim Manions Muscletech 2010 NPC Pittsburgh Championships Bodybuilding Physical Fitness Figur Bikini
de
IFBB Pittsburgh Pro Figurmästerskap
och den
IFBB Pittsburgh Pro Bikini Championships

1 maj 2010
Pittsburgh, Pennsylvania

Källa: Hardbody.com

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw