6 sätt att göra din promenad mycket mer intressant

När det gäller fitness, går det högsta. Att bara sätta en fot framför den andra och lägga till en liten oomph i ditt steg har visat sig hjälpa till att upprätthålla en sund vikt, stärka ben och muskler, förbättra balans och samordning och till och med hjälpa till att hantera hjärtsjukdomar, högt blodtryck och Typ 2 -diabetes enligt Mayo Clinic. Om de fysiska fördelarna inte räckte för att du ska stå upp och kliva, måste stämningslyften från “må bra kemikalier” och hjärnan förbättras från ökat Fotboll Tröja blodflöde till hjärnan, vara. Det enda problemet? Att gå kan bli gammal.

Att promenera samma väg varje morgon, kontinuerligt passera samma träd på spåren, eller (värre ännu) som stöter på den nyfikna granne när du går ut kan bli gammal. Men du behöver inte låta monotonin förstöra din promenad. Nå dina mål med aktiva minuten medan du håller dig underhållen med dessa nya tips.

Gå på en lyssnande promenad
Istället för att spränga samma gamla promenad/körblandning, koppla ur och stäm in på din omgivning. Hur massor av olika ljud kan du höra på din normala rutt?

Ta in en visuell fest
Transportera dig själv långt från vardagen genom att tänka på din Cerezo Osaka Tröja promenad som ett äventyr. Absorbera den visuella överklagandet som kännedom gör lätt att förbise. Se hur massor av olika fåglar eller blommor du hittar på din normala väg. Vilka former kan du hitta i molnen idag?

Lär dig ett nytt språk
Förvandla din promenad till en utbildningssession. Lyssna på 20 minuter av en språkpodcast varje gång du är ute och använd resten av din promenad för att öva det du lärde dig.

Vara en kulturantropolog
Bli en mätare av din omgivning 365 dagar om året. Ta ett foto av ditt favoritträd eller vista varje dag och skapa en katalog över både naturens överklagande genom årstiderna och ditt engagemang för att komma i steg.

Venture på natten
Lägg till mångfald till din konditionsträn genom att gå med i en nattvandring. Inte bara kommer du att träffa kolleger, utan du kommer att ha en naturforskare som guidar dig runt ett valt område när du använder dina sinnen för att märka naturen runt dig. Vem vet, att vara innesluten i mörkret kan till och med hjälpa dig att stämma i större utsträckning.

Få ut det mesta av en mil
Rita en radie på en mil runt ditt hem, rem på en ryggsäck och gå alla ärenden som passar in i den cirkeln. Du kan bli chockad över hur mycket du kan göra på Foote. (Minska ditt koldioxidavtryck i en miljöbonus!)

Gå i en rad
Utmana dig själv att se hur länge du kan hålla upp en daglig vandringsvan. Börja med att försöka gå 30 minuter varje dag i en vecka, sedan två veckor och sedan tre. Innan US Sassuolo Tröja du vet ordet av det kommer du att ha uppfyllt målet att gå 30 minuter om dagen i 30 dagar i rad.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Stephanie Smith

Stephanie Smith är Fitbits fitnessredaktör. Stephanie är en New York City infödd och University of Missouri Grad och har skrivit artiklar för ett antal butiker, inklusive mäns hälsa, mäns fitness, dagliga brännskador, aktiva.com, eatThis och bodybuilding.com. Hon är extatisk för att sprida hälso- och fitnessmeddelandet – och värdet av att komma i steg – till FitBit -användare. När hon inte uppmuntrar människor att flytta, tycker hon om inomhuscykling, djurskälvande och vegetariska måltider.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw