Jag åt världens mest betydande munk

Hej! Är du redo för en fantastisk vecka? Min lilbror har den här veckan från skolan för Thanksgiving, någon annan? Jag ska bättre komma till staplingen på milen eftersom det var så mycket god mat i helgen. Åh min gosh, var börjar jag ens. Kolhydrater på kolhydrater på kolhydrater.

Först, efter min Stade Rennais FC Tröja lördag, köpte jag några godbitar för helgen. Jag ville prova den här danska Kringle förra semestern, men hade inte en god anledning att köpa den. Ben är här den här veckan så jag fick det att veta att han också skulle älska det. (Jag fick en överraskningskolla nyligen, vilket förmodligen inspirerade mitt inlägg häromdagen.) Vi kommer tillbaka till Kringle på en minut.
Mina senaste videor

Lär dig av en dålig körning
Dåliga körningar händer – Så här flyttade jag förbi det och lärde mig från min nästa körning. Förslag att hjälpa dig att bli en bättre löpare genom att vara en neutral observatör av dina träningspass.

Fler videor

Bredvid
Körförslag förblir friskt under Covid19 -utbrottet
02:25

leva
00:00
08:21
03:48

Lördag kväll åkte vi till Kalifornien Pizza Kitchen eftersom jag kom ihåg deras magiska päron Gorgonzola -pizza. Jag hade inte varit där på flera år, men jag brukade vara besatt av det. Besatt. Min familj tillhandahöll för att ta mig var som helst efter min examen och jag valde CPK.

Jag köpte för oss för att jag är bra på mat. Pear Gorgonzola Pizza är fantastisk, prova det. Den andra hade bacon, purjolök och ägg. Det var inte min favoritpizza någonsin men det var också bra.

I morse var min övning bara en promenad med Vegas.

Bara skojar, han var inte i det. Någon som körde förbi för att han tyckte att det var så roligt. Jag var bara dum, men blev grannskapet konstigt igen. “Mirar La Gringa Loca…”

Post Walk: Jag busade ut den danska Kringle. Det är en bakverk fylld med mandelpasta. Om du är i mandelpasta eller fyllda bakverk – prova det !!

Jag tror att det ser ut som en enorm munk men det är egentligen inte en munkstruktur alls. Det är en flakey bakverk. Du bör värma det för att äta eller det är bara inte rätt.

Sedan gick jag till min mamma för ett litet valpbesök. De är de sötaste hundarna i världen och jag vill rulla runt i torven med dem hela dagen.

Jag hittade några mycket mogna avokado i kylen och gjorde middag runt det. Jag gjorde tostadas och sallad och åt alla avokado jag kunde. Min familj har två avokado -träd så det finns tillfällen då det är mitt ansvar att äta dem.

Högen på Miles -incheckningen – måndag

FÖRRA VECKAN. Få det att räkna. dyka upp för dig själv.

Fråga: Vad var det bästa du gjorde eller åt i helgen?

POTM15 Incheckning: Vad gör du idag?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Körning av fotskador. Att försöka ta reda på varför toppen av min fot gör Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja ont – många av sökresultaten är inte i linje med

smärta ovanpå fotuppdateringen för löpare

smärta ovanpå fotuppdateringen för löpare

Överst av fotsmärta i löparen. Uppdatering av min fotskada och möten. Urgent Care Röntgenresultat är det en spänningsfraktur

Disney World Marathon Training Week Olympique Marseille Tröja 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Challenge Training Week 1 Tja … När jag valde att registrera mig för att köra Dopey Challenge förra veckan var jag mestadels överraskande

21 dagars stretchutmaning för löpare dag 221 dagars stretchutmaning för löpare dag 2

Hallå! Det är dag 2 i stretchutmaningen … dagens flytt är en nacksträckning. Det är väldigt enkelt men känns så bra! Detta är

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag åt idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag och snacks plus anteckningar om

snör upp Irvine Half Marathon

snör upp Irvine Half Marathon

Lexus snörning Race Irvine Half Marathon. Orange County Run Half, 5K, Relay Results and Recap. 2019 LACE UP RUN RACE DISC

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw