Bröd och barer

I morse ville jag göra lite löpning innan jag slog upp en styrka på gymmet. Tiden var mot mig så jag gjorde 3 mil på löpbandet och skyndade sig. *Åh, jag skickade också min telefon (används som en iPod) som kraschade till marken vid en punkt. Lam.

Eftersom jag är ny på gymmet, och det är stort och lite förvirrande kanske jag kanske har tittat i fel rum för den styrka klass jag ville ha. Jag slutade gå till ett annat rum för strejk! klass. Jag hade aldrig gjort en klass som denna tidigare. Vi gjorde i princip rörelser liknande kickboxning men några av dem inkluderade en bar. Det var kul!
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
04:31

På vägen till gymmet åt jag frukost: keso, äpplen, blubes och spannmål. Jag skakade helt ner detta i en hast och var mindre än nöjd eftersom jag åt för snabbt – oops.

När jag kom hem var jag hungrig. Jag trodde att frukost på väg till gymmet skulle hjälpa till att undvika det, men ojja. Jag hade en bit rostat bröd med PB & PB. Jum!

Jag älskar den här WW Tuscan -fönstret från TJ: s. Jag köper normalt bara brödet med minst kalorier och de flesta fiber. Jag tänker aldrig ens på vilken typ av bröd jag gillar. Tja, jag har bestämt att livet är för kort för att äta dåligt bröd och har en vinnare? Brödkärlek – jag älskar också surdej och kanel russinbröd! kärlek:)

Fråga: Vad är din favorit typ av bröd ??

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw