Richard Giller ger kunskap om försäkringsåterhämtning för sportklienter till Greenspoon Marder

Greenspoon Marder har Aston Villa FC Tröja meddelat lanseringen Atletico Mineiro Tröja av företagets försäkrings- och rådgivningspraxis som ska ledas av partner Richard Giller i Los Angeles.

Greenspoon Marders grupp för återhämtning och rådgivning för nationell försäkring och rådgivning representerar försäkringstagare i alla typer av Gremio Tröja försäkringsfrågor. Dess team av advokater hjälper kunder att utvärdera och tillgodose sina försäkringsbehov och säkerställa försäkringsåtervinning i samband med både första och tredje parts försäkringar.

“Vi är glada över att välkomna Richard till vårt Los Angeles-kontor när vi strategiskt utökar vår försäkringsåterhämtnings- och rådgivningspraxisgrupp och bygger vårt företags nationella fotavtryck,” säger Gerry Greenspoon, medhanterande direktör på Greenspoon Marder. ”Under det senaste året under Covid-19-pandemin har vi sett betydande marknadsförändringar i alla branscher, och våra kunders behov fortsätter att förändras. Richards upplevelse av exceptionella försäkringar och dess crossover med sport- och hemunderhållningsindustrin kommer att vara en stor fördel för våra kunder, ”tillägger Michael Marder, medhanterande direktör på Greenspoon Marder.

”Jag är hedrad över att ta tyglarna från Greenspoon Marders grupp för återförsäkring och rådgivning och jag är stolt över att snabbt växa gruppen till en av erkända framträdande. Företagets nationella närvaro, exceptionellt rykte och gratis praxis, tillsammans med sin kadre av exceptionella advokater, kommer att göra min nya roll så enklare, ”sa Giller.

Giller koncentrerar sin praxis på att återvinna försäkringsförmåner från försäkringsbolag på uppdrag av sina institutionella och enskilda kunder. Med över 35 års erfarenhet utvecklar Giller tvister för komplexa försäkringar och kommersiella tvister. Han har representerat försäkringstagare i hela USA och har framgångsrikt säkrat hundratals miljoner dollar i försvarskostnader, bosättningar och skadeståndsbetalningar på uppdrag av sina kunder. Förutom att rekommendera Fortune 500-kunder representerar Giller collegiat- och professionella idrottare, professionella idrottslag och underhållare för att säkra utbetalningar under olika försäkringsprodukter inklusive permanent total nedsättning (PTD), kortvarig total nedsättning (TTD) och förlust av värde (LOV (LOV (LOV ) försäkringsanspråk.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw