6 Övernattningsrecept med färska smaker att prova

över natten havre är ett hälsosamt ätmönster du verkligen kan gräva i. De är en no-cook, smittad frukost som är idealisk för att kasta in din arbete eller fitnesscenterväska. Förutom att pumpas FC Porto Tröja med en enorm 25 gram protein samt nästan hälften av din vardagliga fiber, kan du vara säker på att du inte kommer att vara hungrig förrän lunch. Du kanske inte ens lockas av sockerhaltiga begär på eftermiddagen – det är den fantastiska kraften i protein! Var beredd att Montpellier HSC Tröja skapa dig själv för hälsosam ätande framgång resten av dagen.

Om du är ny i Oats Game, så kommer du att komma igång. Därifrån kan du jämna upp din morgonmåltid med roliga smaker, mix-ins och pålägg. En stor bonus: Med stora erbjudanden av sötma från färsk, hel frukt, kan du sidra steg sötningsmedel, som honung såväl som lönnsirap (men om du måste, välj en lätt dropp). Just här är sex färska, läckra, liksom löjligt enkla metoder för att uppgradera dina havre över natten.

6 Havrereceptvariationer över natten

Vanilj över natten havre med bär och citron

Övernattning med banan och pekannötter

Matcha Overnight Havre med tropisk frukt

Morot över natten havre med valnötter och russin

Pumpa över natten havre med tranbär och pepitas

Choklad över natten havre med körsbär och mandlar

En anteckning om mjölk

Dessa recept antyder en en-två stans grekisk yoghurt såväl som komjölk, eftersom de packar mest protein. Men om du inte gör mejeri, ersätt 1 kopp (8 fl oz/250 ml) av din favoritalternativmjölk. Matcha & Tropical Fruit -variationen kan vara välsmakande med kokosmjölkdryck, liksom choklad- och körsbärsvariationen med mandelmjölk. Men för att se till att du fortfarande får tillräckligt Inter Milan Tröja med protein, tillsätt ytterligare 10 gram protein med 100 procent rent proteinpulver.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Becky Duffett

Becky Duffett är en bidragande näringsredaktör för Fitbit och ett sätt att leva författare med en entusiasm för att äta bra. En tidigare Williams-Sonoma Cookbook-redaktör samt examen från San Francisco Cooking School, hon har redigerat massor av kokböcker samt många recept. City Living har förvandlat henne till en snurrmisbrukare – men hon skulle fortfarande hellre rida på en häst. Hon bor i det sötaste samhället i San Francisco, kostar helger på bondemarknaden och försöker checka ut på bageriet, samt steka enorma middagar för vänner.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw