Varför jag helt lurade på min hastighetsresa …

och det hade inget att göra med att springa.

För de av er som följer med – jag blev stingad av något under min körning på torsdagen. River Plate Tröja Jag tänkte att det var ett bi. Det gjorde ont vid den tiden och sedan gick det bort efter ett tag? Kanske var jag bara zonerad ut.

När jag kom hem och tog en dusch var platsen där jag stungades på min rumpa otroligt rosa – men inte som något större. Sedan, några timmar senare hade det svällt upp och blivit rött och hårt och varmt. Den röda svullna huden var väsentligt varmare än resten av min hud.

Men det skadade inte riktigt längre så jag tänkte bara “meh”.

Nästa dag vaknade jag upp och det var en betydande röd otroligt svullen cirkel, förmodligen cirka 5 tum i diameter. Vad i helvete.

Så jag fattade ett beslut att bara gå mot ljuset och säga hej till Jesus.

RIP Monican.

Men jag kom ihåg att jag var tänkt att njuta av USA: s kvinnors gymnastik olympiska försök och jag hade redan min flygbiljett så jag fattade ett beslut att skjuta upp min förestående undergång fram till måndag. Prioriteringar, eller hur?

Den morgonen tog jag en bild av mitt stingmärke och skickade den till min mamma och några slumpmässiga andra. Låt oss komma ihåg – det här var på min rumpa. Men jag behövde verkligen se Kawasaki Frontale Tröja till att jag inte överreagerar eller underreagerar – det är allvarligt svårt för mig att säga med tanke på att jag har en historia av sjukliga hypokondrier med en sida av att kunna springa 26 mil åt gången i 80 graders väder “Så min smärttröskel är förvirrad.

Det mesta av mitt liv är förvirrat, men jag tappar …

Jag skickade min mamma en bild av min rumpa, kom på planet till San Jose och fortsatte med mitt liv.

Restid mellan SoCal och San Jose var en timmes flygning och jag var där i en bris. Men när jag kom till hotellet och FC Tokyo Tröja förändrade insåg jag att Sting var ännu större nu. VAD HÄNDER!?!?!

Återigen, det skadade fortfarande inte riktigt eller klåda men det var svullnad mycket mer och mycket mer och var fortfarande röd och varm.

Jag skickade min mamma en uppdaterad bild och hon sa faktiskt “Du måste ha gått till läkaren”!

Tänk på att det här är damen som när jag bröt fingret i 10: e klass sa till mig att “gå av det” och “om du verkligen vill gå till läkaren gå och hitta ditt medicinska kort i huset …”. ha!

Poängen är, om min mamma tror att det inte bara är i mitt huvud än det faktiskt kan vara något.

Lång historia kort – Efter att ha visat bilderna till Ben undersökte han det och sa att jag kunde ha en mindre allergisk reaktion eller så kan det ha varit en geting istället för ett bi eller något. Och av någon anledning fattade han ett beslut att läsa för mig den här saken som han hittade om hur bi -sting kan bli värre varje gång du stingas och nästa gång jag kanske går till fullo vid hjärtstopp och dör (okej sa han inte dö men sa att jag kanske skulle ha en sämre reaktion).

Så efter en 1 mil uppvärmning i min hastighetskörning igår började jag min första 800 meter när jag identifierade några bin som flyger fram och tillbaka i fjärran och kom ihåg att det var här jag blev stingad tidigare.

Jag lurade absolut ut och sprang snabbt genom det området men kunde då inte få min andning tillbaka till det normala. Jag slutade för att gå men när jag började springa igen skulle jag bara gå in i överdriv och känna att jag hyperventilerade eller fick panikattack. Jag kunde inte lugna mig. Jag gick och pratade med mig själv för att försöka sparka tillbaka men det hände bara inte.

Jag gick en halv mil och försökte andas normalt och lugnt men kunde inte göra det – jag kände att jag hade en vikt på bröstet och inte kunde hålla sig lugn och fortsätta. Jag kanske har haft någon form av freak out (jag tror att det är den medicinska termen för det).

Jag fattade ett beslut att bara gå hem och släppa den här. Det var inte en livs- eller dödssituation och jag hjälpte mig inte genom att försöka driva igenom.

Så ja, jag slutade och gick hem. Slutet.

Förutom att det inte är helt slutet.

Det var slutet för den dagen men nästa dag bustade jag ut 10 mil och kände mig riktigt bra. Bom.

Dåliga körningar händer alla. Ingen stor.

Ingen bryr sig om jag har en dålig körning och jag fick fortfarande se baby ankor. Kärlek.

Men allt var inte förlorat den dagen eftersom jag hade läcker pad thai till middag. Det gjorde mig lycklig.

Fråga: Om jag dör efter min nästa bi -sting måste jag försöka få någon att låtsas vara jag och hålla Rer vid liv?

Eller måste jag låta det dö med mig? Eller måste jag försöka blogga från himlen?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål

Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål

Ditt tankesätt är vad som verkligen håller dig tillbaka från dina löpande mål. Det är inte din förmåga att springa så snabbt eller långt

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Vad foten! Jag skadar min fot och internets är inte magi

Körning av fotskador. Att försöka ta reda på varför toppen av min fot gör ont – många av sökresultaten är inte i linje med

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör idéer för resor och sommarstrandresor. Florida Run Blogg och

Varför jag inte springer på sanden men du gör dig

Varför jag inte springer på sanden men du gör dig

Att springa på sanden är bra för dig. Det finns fördelar att springa på mjuk sand på stranden men tillsammans med en lista

Högen på Miles Running Challenge 2020

Högen på Miles Running Challenge 2020

Gratis löpande utmaning 2020. Högen på Miles Run Challenge med utskrivbar körsträcka och körtips. få FR

⚡ av Shareaholic

.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw