Juridiska hemligheter i Dennis Munson Jr. Kickboxing Wrongful Death Law

I mars 2014 dog Dennis Munson Jr. i sin debut, oreglerad, amatör kickboxning i Wisconsin. Vid den tidpunkten kontrollerade inte sporten.

Munsons hushåll har, som den allra första rapporterade av Milwaukee Journal Sentinel, lämnat in en olaglig dödsrätt mot ett tag i firandet som ingår i organisationen och övervakning av anfallet inklusive promotorn, domaren och domaren. Artikeln är värd att läsa i sin helhet för bakgrund.

Den största juridiska nyckeln i denna rättegång kommer att omge sanningen att anfallet var oreglerat. När en rättegång uppfyller en reglerad anfall kan domstolen delvis titta på reglerna såväl som förordningar på plats för att välja vem som uppfyllde sina uppgifter såväl som vem som inte gjorde. Mer betydligt kan domstolarna se till förordningar för att se vem som åtnjuter vad grundläggande av immunitet från rättstvister. Här kommer domstolarna inte att ha denna avancerade och måste bero till stor del på den typiska lagen.

För den ledande situationen som hanterar en “vårdplikt” för oreglerade anfall kan man se övervakningar till Watson mot British Boxing Board of Control.

I den situationen noterade domstolarna att medan BBBC hanterade boxning i landet, gjordes detta av allmänna avtal snarare än av lagstiftande myndighet och var tvungna att se till den typiska lagstiftningen att välja om evenemangsarrangörer såväl som tjänstemän skulle kunna hållas ansvariga för en tragedi i ringen.

BBBC hävdade att de borde vara immun mot granskning av fel men domstolarna höll inte med att notera att de var tvungna att tillfredsställa en rimlig grundläggande genom att tillfredsställa en rimlig grundläggande närvaro av närhet så Fluminense Tröja att de var skyldiga en juridisk omsorgsskyldighet och var tvungna att tillfredsställa en rimlig grundläggande grundläggande grundläggande av omsorg i att övervaka anfallet.

England såväl som Wales Court of Charm noterade som överensstämmer med att fastställa ett självutnämnt tillsynsorgan kan ha juridiskt ansvar:

1. Herr Watson var ett av ett definierat antal boxningsmedlemmar i styrelsen

2. En huvudspecificerad artikel i styrelsen var att ta hand om dess boxningsmedlems fysiska säkerhet.

3. Styrelsen motiverade såväl som stödde sina boxningsmedlemmar i strävan efter en aktivitet som inkluderade oundviklig fysisk skada samt kravet på medicinska försiktighetsåtgärder mot konsekvenserna av sådan skada.

4. Styrelsen hanterade varje element i den aktiviteten.

5. Särskilt hanterade styrelsen den medicinska hjälp som skulle ges.

6. Styrelsen hade eller fått tillgång till expertkompetens i förhållande till lämpliga krav på medicinsk vård.

7. Styrelsens antagande om skyldighet i förhållande till medicinsk vård befriade troligen promotorn för ett sådant ansvar. Om herr Watson inte har någon behandling mot styrelsen har han ingen behandling alls.

8. Boxningsledamöter i styrelsen, inklusive Watson, kan rättvist bero på styrelsen för att ta hand om deras säkerhet.

88. Alla dessa frågor leder mig till att avsluta att domaren hade rätt att upptäcka att styrelsen

var under en omsorgsplikt till Watson.

Även om denna situation inte är bindande i någon typ av metod i Wisconsin, kommer domstolen att kräva att gå med en liknande analys som använder den typiska lagstiftningen såväl som sannolikt Southampton FC Tröja kommer att vara överens om att många RB Leipzig Tröja av de nämnda svarandena är skyldiga Munson. En juridisk vårdplikt. Därifrån kan ansvaret följa alla som inte lyckades tillfredsställa sin grundläggande omsorg om en länk kan göras av det överträdelsen såväl som de skador som Munson upplever.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Distriktsadvokat Analys av varför straffrättsliga anklagelser inte lämnades in i Dennis Munson Jr. Deathnovember 19, 2014
Viktklippning bakar huvudet i ytterligare en stridssport dödnovember 16, 2014 i “viktskurna reform”
Wisconsin ser ut att kontrollera kickboxning i efterdyningarna av stridande Deathfebruary 19, 2015in “Wisconsin Battle Sports Law”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw